f9, jungle cruise i jolt:
Нажалост гледао, од очигледних ствари које заправо треба пред крај да изненаде гледаоца (типа у трећем наведеном да не куцам спојлер) и глупости да и даље дају женама да праве егзибиције на штиклама од 15цм(професионални борци/атлетичари се повреде и боси и у патикама на идеалној подлози); да у другом поменутом филму морају да убаце нешто(подсвесно) што и није за децу, а оваква глупост од филма само код деце и може да буде гледљива(плус онима који су на нечему кад гледају серије и филмове којих је све више), преко ф9 који је "побогу" и тежак смор, не знам шта бих више додао на ово што су остали већ рекли.
Једино што глумице нису лоше иако неке стижу године... најбоље(најприродније) ми изгледа ова из џунгле.
Волео бих да могу да предложим неки нови филм, али не знам ни који бих нови филм предложио...
Релативан оф:
Ако неко зна да ми каже име за један релативно стари филм где нападају мислим забрањени град, и онда час добијају кад уђу час губе, где се стално појављују неки нови борци као "специјалци", а издајник је ваљда неко из фамилије која вечера док све то траје, пошто сам давно одгледао само пола, па да завршим ;-)
----------------------
И да не заборавим, није спојлер али млади Дон(глумац) има далеко тамнију кожу од старијег, чуди ме да неко није поменуо...