Laza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2001
- Poena
- 765
Noćna straža prvi deo trilogije.
Talk to Me
Ništa mi u ovom filmu nije bilo vredno pažnje, čak mi nije ni na nivou "može se pogledati, bar zbog ovoga ili onoga".
10-15 godina nije izašao kršten horor koji bi mene zainteresovao, pa i taj pominjani The Conjuring iako dosta sklepaniji od bilo kojeg skorašnjeg horora, mi ne pije vodu.
Noćna straža prvi deo trilogije.
Gledao i čitao knjige. Da li ima još neko ?
Nemaju rusi i taj istocni deo neke horore (na zapadnjacki fazon) jer im je svakodnevica horor. Po meni je taj njihov dramski film o ludilu, beznadju, korupciji, kriminalu... pravi horor. Tako nesto sam video samo u nekim centralno/juznoamerickim filmovima. Ali ti filmovi zesce smaraju . Pogledas par komada i gotovo, jer ne zanima nikog taj talog covecanstva.Da li može preporuka za neki Ruski horor film, a da može da se pronađe naš prevod.
Nemaju rusi i taj istocni deo neke horore (na zapadnjacki fazon) jer im je svakodnevica horor. Po meni je taj njihov dramski film o ludilu, beznadju, korupciji, kriminalu... pravi horor. Tako nesto sam video samo u nekim centralno/juznoamerickim filmovima. Ali ti filmovi zesce smaraju . Pogledas par komada i gotovo, jer ne zanima nikog taj talog covecanstva.
Prosvetli me... Iskren da budem možda sam omanuo sa nekim, ali sumnjam.Grešiš silno sinak.....Izašlo je dosta solidnih horora zadnjih 15ak godina....naravno,nisu to neke filmske legende,ali vrlo solidni i vredni pažnje....
Meni je, na primer, February (2015) ostao u jako dobrom sećanju. Jeftin, nepretenciozan film, a baš mi se bio dopao tada, mada bih morao da ga repriziram da bih potvrdio ovo. Valjalo bi da još neko pogleda i da svoj sud.@Ulrich
Dok čekam da baciš neku preporuku, ako budeš imao vremena, morao sam da prolistam listu odgledanih horor filmova, a koji su zadovoljili neki moj apetit.
Pričam o poslednjih 15-ak godina i ono što bih ja izdvojio kao solidne i vrlo dobre su The Killing a Sacred Deer, The Wailing, Her Comes the Devil, The Witch...
Eventulano Babadook koji u to vreme uopšte nije prošao kod mene (planiram jednu reprizu), i tu bih svakako zbog nekih stvari stavio i It Follows, pa čak i Midsommar,
ali sa znakom pitanja.
Pronašao sam kako su drugi korisnici XenForo rešili isti problem sa IMDB blokom u porukama tako da se prikazuju na engleskom:Možemo li bilo šta učiniti da nam Imdb počne prikazivati ove blokove na srpskom Ili bar engleskom a ne na nemačkom?
Pomešao sam ga sa Tanka crvena linija.....ipak smo stariobnovio
![]()
ne znam da li je sem fuler, bolji reditelj, ili li marvin glumac...