Eeee... sinoc nije bio Survivor i odmah sevnuo jedan film (izgleda im se vracam uskoro)
The Batman: Directed by Matt Reeves. With Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell. When a sadistic serial killer begins murdering key political figures in Gotham, Batman is forced to investigate the city's hidden corruption and question his family's involvement.
www.imdb.com
Iskreno,mnogo bolji film od onog cemu sam se nadao.Prvenstveno sam mislio da ce biti mnogo mracniji u smislu da se ni Betmen nece videti u scenama,i sto se toga tice odusevljen sam,tacno su dozirali onoliko koliko je po mom misljenju idealno.
Sto se samog Betmena tice,tu sam malo razocaran,i po tom pitanju bi bilo bolje da je film mracniji

Gde uzese tog lika da ga glumi jbt... bas sam se strasno razocarao. Kad sam video da film traje 3 sata malo je falilo da odustanem i pre gledanja,medjutim,pogledao sam ceo film u dahu,i mnoge stvari su mi se bas dopale,scene,kadrovi,grad,napetost i dramatika koja je nekako provucena kroz ceo film,jednostavno su mu nekako umetnuli dusu,jednostavno osecas film dok ga gledas. Sa te strane sam odusevljen,sve je lepo skockano i cesto se osecas i kao da si u stripu,dakle uboli su i taj filing. Zaplet kao zaplet,manje vise na to smo navikli vec. Ono sto me je jedino razocaralo u filmu je bas sam Betmen... od glumca,do svega ostalog... sto neko napisao dok gledas film vise mislis na Robocopa nego na Betmena. Ali generalno od mene jakih 7.5/10 i PREPORUKA!!!