Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115

Dobar. Bas je ovih dana krenuo drugi deo u bioskopu.Vrlo solidna akcija sa Gerard Butlerom.
![]()
Обновио пред најављен нови део, и даље је одличан.![]()
8/10
Isti reditelj je snimio i ova tri filma, i sva tri su baš dobra.
Ko voli taj mystery žanr, pa još provučen kroz specifičnost španske kinematografije, uživaće.
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Meni je ovaj film bio zanimljiv za gledanje. Verujem da ce ljubitelji fantastike voleti da ga odgledaju.
Ja sam taj film svojevremeno pogledao pet puta u tri dana koliko mi je bio dobar. I svaki put gledao sa različitim ljudima. I mislim da bih mogao opet da ga pogledam.Podseća me na Tarantinove filmove, konkretno Petparačke priče, samo što ima manje priče a više akcije.![]()
11:14 (2003) - IMDb
11:14: Directed by Greg Marcks. With Henry Thomas, Blake Heron, Barbara Hershey, Clark Gregg. The events leading up to an 11:14 p.m. car crash, from five very different perspectives.web.archive.org
Zatvoren krug gde se naizgled odvojene radnje i likovi najtešnje međusobno prepliću od početka do kraja.
Ovaj film posebno naglašava kakva opasnost vreba ako se tokom vožnje izbaci glavica kroz prozor.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari