Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

to ce da bude fenomenalno

EDIT: Sada razumem Ben Afleka sto je opet naceo sljivu...

Poslednja izmena:
Inace sam reprizirao i shutter island od skorsezea, koji je ostavio veci reprizni utisak nego ijedan pre, bar sto se istog rezisera tice.
Isto ga odgledao skoro ponovo. Ali pročitao negde pre toga o tome kako Leonardo pali cigarete u filmu.
I mislim se posle svaka im čast. Da sam gledao još sto puta ne bi primeto koji sam čobanin :)

Možda bolje da Alister turio fotku ovde, ima da se probere.
ert3-jpg.457890

The Conjuring

6.5 / 10.
Predugačak a pri tom i dosadan film. Uostalom kao i 99% tog čitavog "haunted house" žanra.

Ima Sunshine, koji je, bar po meni, los ili prosecno los zaista... ali ruku na srce sve ostalo (dugometrazno) mu je vrh.

Sasvim slučajno sam nabasao na ovu "seriju". Od utorka 21h na RTV išlo je 3 epizode, izgleda progutali poslednju.:cautious:
U stvari je komplet građa filma Tito i ja koji su genijalci pretočili u mini seriju, kao npr. Das Boot. Film sam gledao dosta puta ali seriju nikad (ni čuo za nju). Isto kao i taj nemački film i Tito i ja su teško sekli, možda nekih 30+ minuta, odstranili skoro pola glumačke postave.:poop:
Kao i Das Boot i ovde serija zavređuje veću pažnju. A ove prokletinje koje seku građu i prave "Theatrical vs Director's cut" ili kojekakve gluposti sličnih naziva treba redom vešati.

Nazad
Vrh Dno