Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Borderlands
Nije toliko los, zajebancija,akcija sa malo komedije, moze da se pogleda 6/10

Samo bi jos dodao, da je ovo izaslo na netflixu bilo bi klasicna netflix akcija i bilo bi top, za bisokop nije bas da bacis pare, ima boljih filmova za gledanje u bioskopu, tako da mislim da je tu najveca greska filma.
Ne vidim da se nesto razlikuje od akcija koje izlaze na netflixu.

Army of Shadows (1969) jako važan film ali isto tako jako teško gledljiv ( ultra spor) u poredjenju sa tempom današnjih filmova, što ne menja činjenicu da je odličan. Ako ništa sad znam ko je Jean Cavailles, slava mu.

Demolition Man kultni film. A za taj film me vezuje divno sećanje 94te
kod tetke u Tivtu burazer iznajmio iz video kluba, a film nasnimnjen na kasetu gde je pre toga bio 'nić. Nekih 15ak sekundi na početku ostalo premotao sam ga 5 puta 🤣. I dalje se sećam tog kupatila gde je uslužila petoricu.

Odlican film. Secam se da nisam mogao da odgledam ceo film kad sam prvi put naleteo na njega, pa je bilo muke naci ga ponovo na TVu. Ne znam zasto nisam potrazio u video klubovima.

Takodje se secam da sam taj prvi put kao mladji zbog Demolitiona bio na dobrom putu da zapalim stan.
Isao popodne u skolu, sipao ulje u tiganj i stavio da se zagreje kako bih isprzio cevape. Dok se ulje grejalo, ja otisao da ga gledam, zalegao i zaboravio na ulje (naravno, zatvorio sam vrata izmedju sobe i kuhinje, jer sto da ne). Kad sam osetio da nesto ozbiljno smrdi, ispostavi se da se ulje maltene ugljenisalo i ne znam kako se sve nije zapalilo.
Zamalo da mi tri skoljke dodju glave.

Eh blagodeti video kaseta...

I sve je to u redu dok se film ne snimi na kasetu gde je bio ispraćaj u vojsku, zaboravi se da se odlepi naziv događaja a rodbina se ne uželi da još jednom pogleda "veselje"...

Jes' ko sto sam ja napenalio da snimim Begunca sa Harison Fordom na 3K a ono snimao i jos nekih 15 ak minuta "sadrzaja" posle ponoci. Kada su ovi moji sa faksa trazili da odgledaju film mozete samo da zamislite sta su mi pomerili tih dana. 😂 Ja jos ne proverih kraj to jest sadrzaj posle snimljenog filma.
Inace stvarno za sta su te 3 skoljke sluzile? 🤔

The Departed​

Kvalitetan rimejk. Skorceze ima neke filmove koji možda nisu najbolji, ali nema filmove koji su loši. 😊

Bukvalno ga reprizirah pre par dana, i zaboravio sam radnju i kraj, sve.
Mozda nije bas u top250, ali nesto me vise kopka, na koji si film mislio pre njega?
Koga je rimejk?

Inace sam reprizirao i shutter island od skorsezea, koji je ostavio veci reprizni utisak nego ijedan pre, bar sto se istog rezisera tice.

Sto se MS tice, po meni su, licno 3 top filma, imala i najveci kinematografski uticaj na mene licno,
i u sva 3 je glumio Joe Pesci. Pored De nira... 🤣

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno