Gorth
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 83
I jedno i drugo 😁Masan ili masTan pitanje je sad?
Jer masa je mama![]()
I jedno i drugo 😁Masan ili masTan pitanje je sad?
Jer masa je mama![]()
ReadEraDa li imate da preporucite neku aplikaciju za Android?
Uglavnom na tabletu čitam.Читате стрипове на мобилном? И PDF фајлове?
Aplikacija je odlicna. Lock opcija je sve sto mi je trebalo...do sada sam stalno jurio text po displeju.ReadEra
Godinama je koristim.
Ima podršsku i za stripove /cbr,cbz formati/ i ima podršku za pdf fajlove i podržave sve standardne ebook format .mobi, .epub. .azw i sl
Za knjige probaj FB Reader...Trenutno za citanje knjiga na telefonu koristim app Aldiko, ali mi nije prakticna jer se stalno mumcim sa centriranje teksta na displeju.
Kada ispravim telefon i vratim se iz lendskejp moda u portert, promeni mi par strana itd.
Da li imate da preporucite neku aplikaciju za Android?
Hvala na preporuci ali stripove ne citam a i vec sam instalirao ReadEra koja ima sve sto mi je falilo.Za knjige probaj FB Reader...
Gomila opcija za podesavanje prikaza teksta tako da se moze citati i u prevozu...
Za stripove probaj ComicRack Free ili jos bolje PRO opciju...
Nazalost CR je zbog dugo godina bez nove verzije pre par meseci skinut su sa Playstore-a pa potrazi APK, ja sam free verziju skinuo sa starog telefona te instalirao na novi.
Misliš, povuče se u godinama kad krene da se raspada od side, nema to veze sa inspiracijom...A dobro, Steva Kralj je svakako legenda, šta god mi mislili o njemu. 😊
To, Uporište, Mizeri, Groblje, Salemovo...
Iako više cenim tip pisaca kao Klajv Barker koji se bez problema potpuno povuče na više godina kad nema inspiraciju.
Da li bi mi poslao obe knjige na pm?Posle Sapijensa odmah na Deus.
Sapijens je nešto najbolje što sam dohvatio poslednjih par godina. Parkiran i u Kindlu i u telefonu, trajno 👌
Hvala na predlogu, ali zbog potreba posla plan je da krenem sa nekom vrstom indoktrinacije matematikom.Posle Sapijensa odmah na Deus
U e-obliku imam hrvatsko i englesko izdanje. Srpsko nisam video. Biraj jezik, mogu da pošaljemDa li bi mi poslao obe knjige na pm?
Pročitaj i Regulators, to je mirror knjiga u odnosu na Desperation ali napisana pod njegovim pseudonimom Richard Bachmann pod kojim je napisao i Running Mana po kojem je kasnije snimljen Trkač sa ŠvarcijemObzirom na dosta obaveza, tek juče završih juče Desperation (po naški prevedeno Očajavanje - naravno prevodom promašena suština, jer nije reč o emotivnom stanju nego mestu-gradu) od Kinga, i onako...
Ponovo je pokazao da je (bio) u stanju da na zanimljiv način opiše već sto puta prežvakanu priču.
Ovog puta su mu glavni likovi ostali prilično siromašno opisani, nekako stereotipni i jednodimenzionalni, bez granjanja radnje i na sporedne likove, jer ih ni nema...
U svakom slučaju 5,5/10, može to i bolje, u poređenju sa njegovim novijim knjigama, koje su kriminalno loše, Desperation je super, ali realno, u poređenju sa njegovim još starijim kultnim naslovima, knjiga je sušti prosek...
Talisman ubedljivo.Koja je po vama njegova najzanimljivija knjiga, ako se izuzmu one po kojima su snimnjeni kultni filmovi?
Inače kod mene na Kindleu ostaju sve knjige koje pročitam, ima baš dosta prostora pa nema potrebe da brišem, što je baš ok jer imam istoriju šta sam sve pročitao, dok na telefonu audio knjige moram da brišem jer su mi 32 GB stalno puni do vrha, a audio knjige su obično dosta velike (>1 GB).Parkiran i u Kindlu i u telefonu
Posalji mi englesku verziju, ponekad mi je ijekavica čudna za čitanje ako ima previše novogovora.U e-obliku imam hrvatsko i englesko izdanje. Srpsko nisam video. Biraj jezik, mogu da pošaljem