- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Upravo sam počeo Leto Noći, pa ćemo da vidimo
romantik usracu se
Upravo sam počeo Leto Noći, pa ćemo da vidimo
romantik usracu se
Ne znam da li da pitam, da ne dobijem drvlje i kamenje, posebno od nadleznih...
Jel neko procitao knjigu od kolege i urednika nam sa foruma?
Songs of Cosmos Prologue
^ odlicna, moracu onda tako da pojurim preko nekoga dole ili da jednostavno uzmem u engleskoj varijatni...
Ja procitao jos leta 2006... Jurio tada all-in-one ukoricenu verziju Gospodara Prstenova sa onim artworkom , nije ga bilo i kupio ceo set Simonsa... Zgutao sve 4 za 10ak dana.
Ima li jos sta od Simonsa da vredi procitati? Stoje mi Olimp (1. deo), Drud (1. deo) i Teror ali nikad se nisam namolio da ih procitam, uzeo ih godinu-dve posle Hiperion/Endimion sage ali od tada samo skupljaju prasinu...
Malo kasnim sa odgovorom ali zar nije objasnjeno u drugoj knjizi daSummer Of Night i Winter Haunting su mi ostali u veoma lepom sećanju zbog priče,likova i svega onoga što je vodilo do kulminacije ali onda je to sve propalo kada je glavni negativac u tim knjigama ispalozvono
Misliš ovu verziju
Pogledajte prilog 245308
Na engleskom Simonsa nemam, ali ako imaš mogućnosti, original je ipak original. Ja sam pričitao, pored Hiperiona i Terora, dosta: Olimp + Illion, Leto noći + Ukleta zima, Strvinarsku utehu, Druda, i naravno, Pesme boginje Kali - ova mu je matora, sirova, zeznut kraj, nije SF, malo horor malo mistika, jako dobra! Nisam otpratio njegove naslove koji su izlazili u poslednje 2-3 godine (Crna brda, Gnusno, ima valjda još nešto).
Malo kasnim sa odgovorom ali zar nije objasnjeno u drugoj knjizi daje ustvari cela prva knjiga fikcija glavnog liga jer kao mali nije mogao da se nosi smrcu drugara koga je valjda auto pregazio ako se secam.
Narodski receno covek je psihicki prs'o zbog traume iz detinjstva. Skoro sve sto se desilo u drugom romanu je njegova uobrazilja.Pravo da ti kažem koliko se sećam mislim da nije.
Druga knjiga se dosta bazira na halucinacijama glavnog lika i ne zna se šta je šta.
Pa tako i to "objašnjenje" može biti da je halucinacija glavnog lika u drugoj knjizi.
Davno sam čitao ali mi je tako nešto ostalo u glavi
Za drugu knjigu znamNarodski receno covek je psihicki prs'o zbog traume iz detinjstva. Skoro sve sto se desilo u drugom romanu je njegova uobrazilja.
Davno sam i ja citala, ali se secam da je spavao u sobi/podrumu onog svog buckastog druga sto je umro u prvom romanu i slusao njegov stari veliki radio. U nekom trenutku je otvorio radio i video da je potpuno prazan, tako da sve sto je slusao je zapravo bio njegov trip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari