https://www.amazon.de/dp/B0186FESVC
Jel ovaj Kindle koristite? Taj je najjeftiniji koliko vidim.
Ja citam trenutno preko Moon Reader-a na mobu, ali kontam da se pocastim sa nekim E-readerom. Sad je na nekoj akciji, ne verujem bas da ce ni oko NG biti jeftinije.
Ne taj, nema osvetljenje, moj savet
Kindle Paperwhite je minimum, a ko ima para za jače modele neka pogleda i njih.
Inače odlična je cena, sa 120 na 90, ko ima mogućnost da uzme, neće se pokajati.
Mada, uskoro ide i crni petak, pa božić, nova godina, biće prilike da se uzme
Ima ona misao za štampane knjige: nema ničeg lepšeg od mirisa sveže ubijenog drveta
Naravno da papir ima svoj šmek, ali mislim da nema više potrebe za tolikim štampanjem, da je vreme da se pređe na digitalno, daleko više resursa će se uštedeti.
Hvala na predlogu, probao sam već, nešto sa YuoTube-a sam slušao, ipak to nije za mene.
veruj mi da nije isto, jer kad slušaš youtube, ti si za kompom, a onda bi radio 100 drugih stvari na njemu, a to ne ide.
Ono što stvarno ide zajedno i to je najbolje iskorišćeno vreme je npr crtanje i slušanje, ili neki rad u kući , npr ja renovirao sobu dok sam slušao, ma vrh.
Hvala na predlogu, probao sam već, nešto sa YuoTube-a sam slušao, ipak to nije za mene.
Evo baš sad gledam Ćangove Priče... koštaju 9,99 dolara (Kindl izdanje), a ja sam jeftinije platio prevedenu štampanu knjigu. Da je to par dolara, pa da razmislim da počnem da se bakćem oko svega toga, ovako...
Trudim se da budem legalan koliko god mogu, za sada igre i software mi je legalan skorz (osim Adobe ;D), ali multimedija, tj filmovi, muzika i knjige tu sam Džek Vrabac sa Kariba
Pogotovo kad su knjige u pitanju, na njih niko nije gledao na taj način, knjige su se stalno pozajmljivale, fotokopirale na sve strane, a sad sa digitalnim formatom je to još lakše.
Tako da je upravo sad čitam pomenutog Čenga, čak šta više na srpskom, a nisam ga platio ;D
inače ja imam preko 10gb knjiga na sprskom, a svakim danom izlazi još, tako da će se naći sigurno ono što vas zanima i u digitalnom fomratu.
a Kindle sam isplatio xx puta do sad
btw čisto reda radi da te dematujem, evo ti ga
Stories of Your Life and Others za 1$ :d
Pa kako si uopste mislio jedan sken da citas na kindlu? [emoji1]
To nije e-knjiga, nego obican jpeg stranice.
Nema tog programa i uredjaja koji moze sliku da pretvori u e-knjigu.
Ima OCR progrma koji mogu da počupaju slova iz skena, pa se onda dobiješ pravo digitalno izdanje, naravno mora da bude dobar sken, da bi grešaka bilo manje
Ja сам увек за папир :d
Е формат само за путовања и нешто што ми се баш чита, а једино у том формату могу одмах да набавим, а за то је довољан телефон + moon reader pro.
Naravno svako ima svoj pristup, i ono što voli, ovde smo da prenesemo svoje iskustvo i mišljenje i malo da diskutujemo o svemu tome