Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre 2 godine mi nikako nije legao, mislio sam da je los glumac i da nema nista tu... ali sada, evo bindzujem drugu sezonu Luthera... dobar je Idris!
Jes' da nema range, ali nekako mi za srce prirastao!
Dobaaarrrr! Stavise, jako dobar
7/10
 
Jedva odgledah...

...a odgledah samo jer sam započeo, 10 epizoda od decembra razvlačim.
Ja ne mogu da verujem da je ovo imalo budžet od 200 miliona $, i ne mogu da verujem da je obnovljeno za 2. sezonu.

Ja sam mislio da pojava vanzemaljaca ne može biti dosadna nikako dok nisam pogledao ovu seriju. Prva, ili prve dve epizode i nekako, nagoveštavaju dramu, tenziju, onu sci-fi atmosferu kakvu bi očekivao od ovakvog žanra. Međutim serija se pretvara u neki eksperiment od više priča, previše likova, suviše pravaca i totalno razvodnjava očekivanja gledaoca. Motiv od kojeg se očekuje najviše, a to je jelte invazija, leluja negde u pozadini, gotovo van ekrana. Serija je u određenim momentima bukvalno prikazala najjaloviju apokaliptičnu atmosferu iz ove tematike. Bilo je i nekih kvalitetnih sekvenci, koji su jako podsećali na delove iz Rata svetova.
Sama dinamika priče je za mene neuspeli projekat, priča je osiromašena, atmosfera je neshvatljivo dosadna, jedino što serija deluje skupo, samo što to pokazuje koliko su bačene pare.

Gledanje ove serije može jedino opravdati da Apple odradi neki opšti preokret i da serija eksplodira u 2. sezoni.
Van toga je za preskočiti.
Sve sto si napiso moze ladno da se kaze i za Station 11, ne bih nista dodavao a ni oduzimao.
 
Pre 2 godine mi nikako nije legao, mislio sam da je los glumac i da nema nista tu... ali sada, evo bindzujem drugu sezonu Luthera... dobar je Idris!
Jes' da nema range, ali nekako mi za srce prirastao!
Dobaaarrrr! Stavise, jako dobar
7/10
Ok mi je Luther, gledao pre par godina, ali sad da me pitaš ne sećam se skoro ništa što sam gledao. Kao da joj falilo nešto da bude vrhunska serija.
 
Joj taj Fall što pominjete mi je bio očaj ako izuzmem prvu sezonu. Ostalo no comment...
Slažem se. Ja sinoc bacio pogled na silne preporuke sa foruma i skonrao da sam odgledao tu seriju pre par godina... Srećom organizam je skoro pa potpuno formatirao sećanja na seriju.
 
Završio prvu sezonu The Leftovers.

Znam da je većina vas ovde izjavila da ovo nije misterija, medjutim meni jeste… možda promenim mišljenje kada kompletiram sve.

Ali i dalje ozbiljan mindfuck od serije, mnoge stvari nisu jasne… čak šta više, ništa nije jasno. Tako da i dalje ostaje bez ocene.
Druga sezona je gledljiva, dok je finalna (treća) sezona užasno loša.
 
je li patka ili je 6. ep TLOU rezirala Jasmila Zbanic ? ne gledam seriju, ali procitah na jednom BiH forumu :giggle:
 
Koga zanima ,cini mi se da sam video da je i kod galeba gostovala u podcastu i bas je i pricala o tome.Radila je ona i GoT takodje ,pa ko zeli neka kuca agelast podcast sa njenim imenom u prefiksu pa moze da pogleda.
 
Jel zna neko gde se legalno emituje The X Files serija, na kojoj striming platformi može da se gleda?
 
Ganglands, odgledao juce svih 6 epizoda u jednom cugu. Belgijska serija, sasvim ok, puna dinamike, drzi paznju
 
Gde može da se pogleda?
 
Westworld - 4. sezona
produkcija, naravno, odlična. nažalost, sezonu prati usud prethodne dve: pogubljena priča. kad se setim da su planirali 5, možda i 6 sezona...

Beyond Westworld (1980)
serija je prekinuta tokom prve sezone. iskreno, ne znam kako je uopšte prošla pilot epizoda. nastavak na čuveni film Westworld pri čemu se uopšte ne uzima u obzir njegov nastavak Futureworld.
ukratko, ja sam ovo gledao da ne biste i vi morali :)
 
Uh, odlicna mini serija, nisam ni znao da postoji, hvala za objavu, pogledao je pre dva dana i jos uvek sam pod utiskom ...
sto li je ovako lose ocenjena? mada meljem sve sci-fi bas bih pogledao :D
 
sto li je ovako lose ocenjena? mada meljem sve sci-fi bas bih pogledao :D
Nisam čitao knjigu a najveće zamerke na seriju idu na pogrešnu ili promašenu poentu priče. Kad pročitam knjigu tad ću moći da komentarišem relaciju kniga-serija.
 
pročitao sam ja knjigu, pre 2 najviše 3 godine, pa ću da pogledam seriju i javiću utisak :)
 
16. februara krece serija Django (Sky Atlantic). Kreator je Leonardo Fasoli ( Gomorrah, ZeroZeroZero...). Najvise ocekujem od Matthias Schoenaerts-a koji me je odusevio u Bullhead i Rust and Bone. A i uzivacemo u carima Lise Vicari ( Dark ) i Noomi Rapace.
Pogledajte prilog 375842
Odgledao sinoc prvu epizodu ove serije. Western na evropski nacin. Ovo je rimejk italijanskog spaghetti western filma iz 1966 istoimenog naziva. Rano je davati neku ocenu. Glumci opravdavaju moja ocekivanja. Dobra produkcija... I odlican soundtrack.
 
preminuo je glumac poznat po ulozi John Munch-a u Homicide: Life on the Street i Law & Order: Special Victims Unit

 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno