Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počeh The Winchester, valjda sam se uželeo Supernatural pa mi ovo skroz ok. Sviđa mi se uloga Džensona kao naratora.
 
Na zalost znamo.
 

Odlgedao sam četiri epizode i nemam snage da nastavim. Bile ste u pravu. Dao sam joj šansu ali na kraju je ovo samo još jedno Netfilx smeće sa odličnim marketingom i muzikom na kraju epizoda.
 
Hacks

Probao i stigao do polovine prve sezone, ali ne ide mi. Mislim kakva mi je to serija ako samo iščekujem maestralnu Jean Smart da gledam i slušam. Glumčina od žene!
 
Gangs of London, nije neki vrh, ali drži pažnju. Englezi rade puno bolje serije od Amerikanaca. Kao neka vrsta modernih blindersa.
 
EXIT
EXIT is a dark drama series based on true stories from Norway's financial scene. The series takes place inside this secret, exclusive world, where four friends from the west side of Oslo are looking for an exit from their everyday lives. They share a distinct narcissistic bent, and successful-looking lives, but their days become a constant juggling act of obligations, money, and lies...

Meni se dopada serija, obe sezone, vidim da je treca u najavi od marta 2023.
Verovatno nije za svaciji ukus :)
 
Toliko je loše da je zapravo dobro 😂
Ima dobrih fora i provala
 
Zadnja koja me odusevila da sam iz cuga sprzio sezonu je Zero Zero Zero, ali samo 1nu sezonu su snimili , mada ne umanjuje koliko je dobra,mislim da su radili isti ovi Gomoru sto su radili.
Najbolja -all time- mi je The Wire... To je malo starija serija .Valjda 5 sezona i to je onaj stari format 4:3 , ko se seca da ne mislite da se monitor pokvario :)
Nema gluposti efekata i ove nove montaze , cista prava gluma i dobar scenario.
 
Ne poštujete originalnu artističku viziju i kadriranje The Wire sa 4:3 aspect ratio :D Homicide naravno nema u HD.. a i za SD standarde su namerno jurili "VHS"-like izgled :D Tu sam bio srećan kad sam konačno mogao da 350 MB XviD encode zamenim sa 700 MB x264 :D :D I kad se pojavio konačno engleski titl / closed captions pošto su DVD-ove objavili bez CC.
 
Počeh gledati 1899, odgledao prve dvije epizode...jedino što mi se do sad svidjelo je muzika na kraju druge epizode... :D
 
Polako, do kraja se nećeš ni sećati muzike obzirom na radnju serije do kraja sezone :ROFLMAO:
 
IMDb: : Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
https://www.imdb.com/title/tt8415836/
Završio juče gledanje.
Serija je pravljena po ugledu na tematsko naratorske serije horor SF žanra - Zona sumraka, Tales from the crypt, Majstori horora I Creepshow, ali, iskreno, kvalitetom ne dobacuje ni blizu pomenutih (iako su i neke od njih ne baš kvalitetne).

Da budem iskren jedna epizoda mi je bila baš odlična (Pikmenov model), dve vrlo dobre (Autopsija i Outside) , jedna-dve podnošljive (Rats I Lot), a ostatak loše, uz jednu-dve negledljivo loše epizode (npr. The viewing je nešto najgore što sam ikad gledao)...

Sve ukupna ocena 5,5/10
 
Gangs of London, nije neki vrh, ali drži pažnju. Englezi rade puno bolje serije od Amerikanaca. Kao neka vrsta modernih blindersa.
Pogledao obe sezone, jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vreme. Ne kazem da je bas super 10/10, ali kao sto ti kazes, drzi paznju. Zapleti i raspleti su prilicno kreativni. Moja ocena je 8/10.
 
Problem sa Homicide: Life on the Street je to sto je skoro pa negledljiva na novim televizorima.
Ja sam krenuo posle 20+ godina da je gledam ponovo i bukvalno mi oci krvare kako izgleda na 55 inca.
Ne znam da li neko ima bolje resenje ili da iz fioke izvadim stari iphone 5 pa da gledam na njemu.
 
Problem sa Homicide: Life on the Street je to sto je skoro pa negledljiva na novim televizorima.
Ja sam krenuo posle 20+ godina da je gledam ponovo i bukvalno mi oci krvare kako izgleda na 55 inca.
Ne znam da li neko ima bolje resenje ili da iz fioke izvadim stari iphone 5 pa da gledam na njemu.

Screenshot_2022-12-04-11-48-25-520_com.android.chrome.jpg

:)
 
1899
Tjah... Posle svih loših utisaka iznetih ovde i spuštanja kriterijuma s moje strane, pa i verovanja da ipak ne može biti gora od treće sezone Darka, početak serije mi je čak bio i obećavajuć.
Međutim, meni je ovo promašaj iz više razloga.
Mislim da bi se posleratni režiseri, scenaristi i svi drugi koji su u životu, krstili i levom i desnom rukom na šta su spale serije u dvadeset prvom veku.
Sinhronizacija, najgori mogući izum je ovu seriju stropoštao nekoliko stepenika pride, uz očito jadnu glumu a i sve ostalo, tako da ovo završavam na petoj epizodi jer stvarno nemam volje za preostale tri.
 
To je apsolutno najmanji problem kod te serije, ko uzme da gleda sinkovanu verziju..
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno