+1 za ovakav utisakTLOU 7 i 8 tanko ko filter papir. Sa prvom epizodom kontam da su na limitu sa budjetom. WTF reko HBO. Par finih krajolika poslije, druga epizoda sa odlicnim "clickersima" i onda.. koliko epizoda bez zombija? Nisam zombije nikada volio ali se tacno vidi da nemaju para. TLOU svijet je unakažen zombijima i nemoguce se kretati bilo kroz gradove ili kroz šume jer svuda dominijaju. U seriji su totalno nebitni. U zadnje tri epizode fali 90% sadrzaja. Fali scena borbe oko hidro elektrane, fali borba Ellie sa divljacima u tržnom centru kada se vracalia Joelu.
Možda nije dobro poređenje jer tamo nosi masku, ali zbog Mandaloriana sam baš očekivao da Pedro Paskal može ovo da iznese. Mislim da je pre problem u scenariju.Rupcina u snenariju.
u ovoj ep se bas vidi da Pedro nije za Dzoela. Dzoel je surova teksaska seljacina koji je pobio ko zna kolko ljudi i pre apokalipse. Pedro sa baby face ne moze da odglumi to, iako se trudi ne deluje tako. Heugh Jackman mi je za Dzoela, a on nije ni razmatran. Raspali Harison Ford jeste...
Prva sezona ima 9 epizoda.Ovo sto Alex kaze. Serija je dry.
"pa brate ne mogu celu igru copy-paste u seriju"
Zašto? Sve serije tipicne ovom kalupu imaju 5-8 sezona. TLOU ce imati samo dvije. Zasto ne vise? Zato sto nemaju para. Stukli su prvu igru i izgubili gomilu potencijala. Drugo. Sama sezona je mogla imati 12-15 epizoda a ne 10. Onda izbaci suvišnu E3 jer Frank u igri ne postoji osim na komadu papira, eto ti prostor za sav sadrzaj iz igre. Ne samo to, mogli su da pricu prošire. Prva igra ima materijala za 3 sezone.
Ko ne zna, prva igra traje samo 10 sati i ima dublju pricu od serije koja nema gameplay a traje jednako. Epic fail.
Ali se vracma na prvu konstataciju, nedaju pare$. HBO fata krivine. Ima jedna scena gdje prikazuju krv. Mislim da je E5 ili E6. Krv je CGI. Come one man.
P.S. David nijepedo vec kanibal. Zato je ostavio zivu.
Može da bidne, ne mora da znači. 😛
Misliš oriđiđi Joel? Normalno, to sam znao pre dva meseca pa mi nije novoA niko nije primetio cameo u TLoU 8 epizodi ? Znao sam da ce se desiti ali nisam znao kad i na koji način .
Sprovedi anketu koliko forumaša plaća ionako bednu pretplatu za to što HBO nudi a koliko skida sa torentaNe znam da li je istina ali su tražili 12 epizoda, i odobreno im je samo 9. Iz DLC-a su ubacili samo flashbacks.
Part 2 je mnogo bogatiji, duplo duze traje. Realno S2 treba imati minimalno 20 epizoda ali znamo da nece biti nista od toga. Na znam zašto škrtare kada HBO ima para ko blata.
Pogledaj trejlerDa i kako je promenio boju glasa da ga ne provale 😀...mada Ashley nisam video ,verovatno ce se pojaviti u sledećoj ?
Pitam jer koliko vidim ti si prevodio prve 6. epizode, pa rekoh mozda nastavis..A serija jeste interesantna.Može da bidne, ne mora da znači. 😛
Nemam pojma… ne sećam se da sam uopšte gledao prvu sezonu🤔 (možda i jesam, al me nije impresionirala, pa sam zaboravio), pa se ne bih hvatao druge.
U poslu sam preko glave, a uhvatio sam se “Liasion-a”, sreća što izbacuju epizodu petkom, pa je opletem preko vikenda, tako da ne verujem da ću je ja raditi.🙂
Siguran sam da će se već neko upecati ako je serija zaista dobra,
logično bi bilo da prevede onaj ko je i započeo.😉