Izgleda da to tako treba!? Kao da gledam špageti vesternAu pocelo znaci! @milko i bre gde gledas bilo sta sa sinhronizacijom...
Zvuk je baš odvratan. Pojačan bez ikakve potrebe i totalno dominira nad glasovima. Glasovi pošto su sinhronizovani u tehnici a la Žikina dinastija, potpuno van pozicije u sceni. Svi iste jačine, kao da glumac sedi pored mene.Je l ima neko problema sa zvukom u 1899? Audio mi je english(original) i glasovi glumaca se bas lose cuju. Kao kad u video igri smanjis voice a pojacas ambient i sound effects.
A koju verziju zvuka slusas? Dabovanu ili Original (verzija gde svako prica na svom pravom jeziku)? Deluje da slusas prvu varijantu, pa bi mozda trebalo da pokusas ovu origialnu.Izgleda da to tako treba!? Kao da gledam špageti vesternSve je jasno kada se pogleda spisak glumaca. Bukvalno kao Serđo Leone.ili još bolje Banović Strahinju sa sve Franko Nerom i i onom Sanjom Vejnović ("naša" glumica koja je glumila na engleskom u tom filmu!? E to je tek biser)
Zvuk je baš odvratan. Pojačan bez ikakve potrebe i totalno dominira nad glasovima. Glasovi pošto su sinhronizovani u tehnici a la Žikina dinastija, potpuno van pozicije u sceni. Svi iste jačine, kao da glumac sedi pored mene.
Probaću neki drugi izvor mada računam da je tako snimljeno. Nisam siguran da mogu da izguram sve epizode u takvoj kakofoniji.