Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Meni su The Wire i Sopranovi dve najbolje serije ikad. I to ubedljivo.
Kako mozes posle odgledanih "par epizoda" da tvrdis da je mozda najprecenjenija serija ikad? To bi mogao da tvrdis da si odgledao bar 3-4 sezone, a jos bolje svih 6.Sopranovi su mozda i najprecenjenija serija ikad.
Ali su bar epizodisti iz Goodfellas dobili zivotnu sansu i dobro se omastili, tako da, thumbs up!
Pogledao par epizoda i batalio..
Inace mi je Goodfellas top10 filmova.. tako da mi Sopranovi dodju kao blasfemija (sto neko napisa na moj komentar na leftovers..)
Mnogo ljudi, mnogo cudi...
Sve sto pisemo o serijama.filmovima, muzici.igricama je stvar LICNOG ukusa. Ko to ne kapira, upada u flame wars i slicne moronaj budalastine..
A sa druge strane, da ne pisemo, ne bismo nasli srodne internet duse 😅
EDIT: da ne bude offtopic... meni su , sada u ovom zivotnom trentku, najbolje serije "Scenes from the marriage", "i... Curb... mogu da ga gledam 100x zaredom, uvek me nasmeje ta detaljna observacija kreatora i pisca iste.. uvek bode u srzh! Npr.... kada kupuju kucu u nekim od ranijih ezona, i kuca ima pogled na okean.. kada Lari kaze "to dosadi za 2 dana...".
Nema problema. Kad kazes da ti se ne svidja, tu se prekida rasprava. Ti, ipak, nisi to rekao, vec si rekao da je najprecenjenija ikada... I otvorio prostor za raspravu 🙂.Ovaj forum postoji jako dugo... tako da dolazi i do smena generacija, odrastanja, srastanja, napretka ili ostajanja u mestu.. ne mislim nista lose... samo licnim primerom potvrdjujem konstantu prolaznosti vremena
To sto se tebi svidja, nekom drugom ne mora da se svidja... problem?
Jer, ako cemo po tvom... trebao bih odgledati sve moguce serije, i sve sezone istih, da bih doneo sud o istima...
Postoji u zivotu jedna stvar koja nailazi godinama, a zove se "i smell bullshit". Ne, ne moze ranije, moraju prodju godine... i da se iz istih izvuku poente i iskustva, inace uzalud kliktanje po tastaturi.. i izgubljeno vreme.
A jedino sto nam u nasim jadnim zivotima preostaje je to neko vreme, do samog kraja..
Zasto ga gubiti na sopranove ili wire, kada moze na marvel fransizu![]()
Kako li si samo ovo zaključio?Jer, ako cemo po tvom... trebao bih odgledati sve moguce serije, i sve sezone istih, da bih doneo sud o istima...
Postoji u zivotu jedna stvar koja nailazi godinama, a zove se "i smell bullshit".
U "njihovo vremen" Iz Holivuda izađe jedan dobar film na 30 izbačenih, bilo bi i čudno da mogu da provale kvalitet.
Uglavnom se slažem za sve prethodno rečeno, but c'mon... kao da je ikad bilo drugačije u Holivudu
Samo se vremenom smeća zaborave, zapamte klasici, ili ono što ima sentimentalnu vrednost za gledaoca.
nisam do tada znao da nešto snimljeno može toliko emotivno da me izlupa da nisam znao kako se zovem 3 dana posle kraja serije.