Razocaraces se verovatno, serija je u drugoj sezoni amerikanizovana. Glumci su dobri, ali je zaglupljena radnja. Nema ono vise sve je sivo, nego crno-belo. Ja sam gledao na Apple+.Ovde niko ne pominje spijunsku seriju TEHRAN, dobro, mozda nekome ne lezi ovakva tematika (Mosad, Iran itd). Prva sezona je bila sasvim OK, a za drugu sezonu vec duze vremena nema prevoda????
Odgledao je sa nekim bugarskim titlovima, ali sasvim korektna serija, dinamicna, puna obrta, dobro, nije u rangu FAUDE, ali je osvezenje sa spijunskom tematikom, ko je pratio razvoj Pasderana i iranske revolucionarne garde, te kako zivi vrhuska u Iranu, zna to, tako da je to realni zivot u Iranu, tako zive mladi bogatini po zapadnim standardima i stice se utisak da je americki duh itekako prisutan, a gde nije???Razocaraces se verovatno, serija je u drugoj sezoni amerikanizovana. Glumci su dobri, ali je zaglupljena radnja. Nema ono vise sve je sivo, nego crno-belo. Ja sam gledao na Apple+.
Slow Horses nije mini serija. Imaće i drugu sezonu.Slow Horses
Loša strana loših mini serija je u tome što ih hteo - ne hteo, moraš odgledati do kraja zbog svoje kratkoće, jer da je kojim slučajem ova serija imala deset epizoda, batalio bih je na prvoj.
Po meni jedna neozbiljno bezvezna serija. A ladno se mogla spakovati kao film od dva sata sa brdo odsečenih gluposti., mada i ovako nije me tu privuklo skoro ništa, pa ni taj britanski humor koji je očigledno u krizi. Možda su očekivanja bila previsoka, ali posle niza loših i slabo gledljivih serija ova me je dotukla.
Smanji maloThe Boys S4
Gledao sam dosta nekih serija u poslednje vreme i bio sam ubedjen da je ovo već četvrta sezona.Smanji malo![]()
Mislio sam na mini sezonu. A što se druge sezone tiče, u nekom drugom životu.Slow Horses nije mini serija. Imaće i drugu sezonu.
Valja.Valja li Yellowstone? Pogledao prvu epizodu, deluje ok..
Nisam mislio amerikanizovano u smislu standarda zivota vrhuske, mada ima i toga, vec na radnju serije, osim mozda poslednje epizode mozes predvideti svaku kako ce teci, da bi i glupli amerikanci mogli pratiti... Moraju izdvojiti likove koji su dobri i one koji su zli, umesto da kao u prvoj sezoni svi rade za svoje interese, svi su i zli i dobri.i stice se utisak da je americki duh itekako prisutan, a gde nije???
Možda će se videti bolje kakva je serija u drugoj epizodi. Kapiram da će ostale epizide skoro po pravilu biti bez Brusa Banera, pa ćemo tek tad videti kakva je to serija, kako će to izgledati bez njega. Možda će biti manje stvari da nam smeta, a možda će biti i totalno smeće.She Hulk, gowno, na momente i nekako simpaticno, ali i krindz. Od Hulka napravili morona, klasika. Krenuo sam da gledam serije pogledam samo prvu i zadnju ep i to je sasvim dovoljno.
Ja sam u drugoj sezoni, i super mi je serija. S tim da mi je već tu i utisak da radnja ne vodi nikuda, ali gledam jer mi je zanimljivo.The Boys S4 (8/10)
Dobra je sezona, ali realno gledano kada se sagleda samo vrtenje u krug. Peta sezona sve ispočetka očigledno.
Samo su ludji i ludji, priča ko priča je ista.