NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 535
Ne bih znao, ja sam je "nabavio" u "zalivu"Da li man behaving badly postoji na nekom od servisa? vrlo rado bi ih pogledao ponovo.
Ne bih znao, ja sam je "nabavio" u "zalivu"Da li man behaving badly postoji na nekom od servisa? vrlo rado bi ih pogledao ponovo.
Najbolja scena u seriji je kad Bata dolazi kolima kod Zivote posle Tanje Boskovic. Svaki put kad vidim tu scenu ja se zacenim od smeha. Skoro sam citao da su Sotra i pravi Zovota pisali scenario za seriju.Al scena kad Zivota pita Bogoljuba zasto su ga otjerali sa prethodnog posla, a ovaj kaze, jer je krao alat, a onda mu ipak da posao u radionici. Danasnji scenaristi nisu ni blizu da razmisljaju o takvim drustvenim tokovima.
Dragiša Krunić se zove čovek, pardon automehaničar.![]()
Da, zaboravih da spomenem ovo oko kostima koji su odradjeni verovatno najbolje od svih sf koje sam ikad video. Nije radjen cgi, potpuno je fizicki napravljen i prilagodjen glumcima. Kapa dole do poda za ovakav trud.Prva epizoda HALO serije je izvrsna. Od kostima do efekata do glume. Zaista sam pozitivno iznenađen.
jesenas sam odgledao ponovo Atlantis, uzivanje. SG1 kad uhvatim odgledam, stalno je pustaju na SCFI (valjda sam pogodio naziv kanala). Meni Farscape fali, prosle godine sam ga negde na nekom lokalnom kanalu navatao i odgledao par epizoda.@vemiessubdentem
Stargate SG1 i Stargate Atlantis možda?
a knjigu nisam čitao.
Ja čitao i pročitao na tvoju preporuku.Gleda li neko "Pachinko" (a da je čitao knjigu)?
Ja čitao i pročitao na tvoju preporuku.
Vrhunska knjiga.
Neću da kvarim knjigu serijom ukoliko je neki koncenzus da je đubre...