3 epizoda Boba Fett po meni jako jako odskače od prva dva dela, priča ok ali....
Efekti pa to je strašno.....
Možda bacim pogled na 4 epizodu, ali.... se unapred plašim.
Upropastili skroz sve
To nije Mandalorec?The Book of Boba Fett, prve 3 epizode sasvim ok, a nadam se da će tako i da ostane![]()
Zaboravih pitati jel ima i druga sezona?Neko je predlozio ovde Most Dangerous Game i pogledao sam sinoc
+1Odgledao El inocente - Nevin
Meni se svidela. Ocena 8/10. Drzi paznju svih 8 epizoda.![]()
El inocente (TV Mini Series 2021) - IMDb
El inocente: With Mario Casas, Xavi Sáez, Santi Pons, Sam Feuer. An accidental killing leads a man down a dark hole of intrigue and murder. Just as he finds love and freedom, one phone call brings back the nightmare.www.imdb.com
Više korektnosti nego scenarija.Star Trek: Discovery - 4/10. Ovo je postalo skoro negledljivo. Toliko forsiraju sve vrste "korektnosti" da je sve ostalo u drugom planu. Najviše me nervira što su svi non-stop iritantno srećni i smeškaju se i kad treba i kad ne treba. Gledam još samo iz neke navike i zato što nema baš puno izbora za gledanje serija iz SF žanra.
![]()
Star Trek: Discovery (TV Series 2017– ) - IMDb
Star Trek: Discovery: Created by Bryan Fuller, Alex Kurtzman. With Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Emily Coutts. Ten years before Kirk, Spock, and the Enterprise, the USS Discovery discovers new worlds and lifeforms as one Starfleet officer learns to understand all things alien.www.imdb.com