milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 625
Veoma prepotentno, bar do 4. epizode... razmisljam da batalim ali da, sve se nadam da ce nesto da se desi.The Agency - sve cekam da se nesto desi, ali slaba vajda.
![]()
Veoma prepotentno, bar do 4. epizode... razmisljam da batalim ali da, sve se nadam da ce nesto da se desi.The Agency - sve cekam da se nesto desi, ali slaba vajda.
![]()
NikadKad počinješ Lost? 😜
Ako si na mene mislio, ja sam to odavno odgledao i slažem se. Jedna od najboljih serija na temu putovanja kroz vrijeme i vjerovatno najbolja njemačka serija. Babilon Berlin meni nije sjela, zato je ni nisam odgledao do kraja.Gledaj Dark brate baš dobro znaš kako
Ja sam odgledao 17 i tu stao. Stvarno me ne zanima uspon nacizma u Njemačkoj da gledam.Samo 2 sezone i valjajuTj zavisi kako ko računa prvih 16 epizoda (ako se dobro sećam nekad od streaming platformi je to tretirala kao season 1).
![]()
Disclaimer (TV Mini Series 2024) - Ratings - IMDb
Disclaimer (TV Mini Series 2024) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
8/10
Retko kada se dohvatim serije koja je u toku sa emitovanjem, baš iz razloga što u taj paket ide i iščekivanje do sledeće epizode ili prevoda, navraćanje na prethodnu epizodu, a sve to radim i sa drugom sezonom Bad Sisters...
Mislio sam da ću uspeti u opis serije dodati nešto više od: "Radnja prati Catherine Ravenscroft, uspešnu i cenjenu televizijsku novinarku specijalizovanu za dokumentarne filmove. Njen rad je fokusiran na razotkrivanje skrivenih afera uglednih institucija."
Ova rečenica, koja inače stoji na IMDb-u, jedva da ima veze sa onim što ova vrlo složena narativna priča zaista nudi. Bilo šta drugo da dodam, otišao bih u spojlovanje pa ću ovde i stati. U stvari, možda i ne bih, ali smatram da se ovoj seriji treba prepustiti bez ikakvih drugih uvoda.
Dodao bih da je priča vrlo složena i narativna, koja obuhvata tri vremenske linije i različite persepektive pripovedanja kroz koju nas neutralni narator uvodi u priču, što je meni bilo vrlo izazovno za praćenje.
Što se tiče ličnog zapažanja (koje moram staviti u spojler)odnosi se na Kejt, a to je da sam od početka priče, iako je sve ukazivalo na nju kao pasivnog krivca i za smrt i za neverestvo, nevezano za (ne)očekivani preokret na kraju, gde će ona ispričati svoju priču, iako je bila izložena kritici, odbacivanju, totalnom kenselovanju, u kojem se preteralo (a tu imam najviše i zamerki), ipak sam ostao uz nju, iako sam od početka znao da nosi na duši Jonathana u trenutku kada se borio za život
Da se osvrnem na glumačku postavu sa sjajnom Cate Blanchett, Sashom Baron Cohenom, Kevi Klineom i senzualnom Lella George (kakva ženska), ex ženom Šon Pena (mogao je tata da joj bude), ali moram pomenuti i vrlo mladog Louis Partridgea u ulozi mladog Jonathana gde je u pojedinim scenama bio baš efektan.
8+8 sam gledao i onda možda nekoliko epizoda kad krene po Berlinu sranje i tu me smorilaSamo 2 sezone i valjajuTj zavisi kako ko računa prvih 16 epizoda (ako se dobro sećam nekad od streaming platformi je to tretirala kao season 1).
Kako prodavati maglu i da to što duže traje? Za one koji ne znaju neka pogledaju seriju FROM. Lost sam izbjegao, ali me dočekao ovaj FROM. I posle druge sezone sam vjerovao da neću nastaviti sa gledanjem, ali... Prve dve sezone sam gledao u cugu, pa mogu reći da nisam znao o čemu se radi, ali za izgubljeno vrijeme na treću sezonu, sam sam si kriv. Ali bar sada znam da ću gledati i četvrtu sezonu. Tako da, traćite vrijeme na gledanje ove serije na sopstvenu odgovornost, nemojte reći da vas nisu upozorili.
Daj nam preporuku za top 3 serije ove godine bas mi se gleda nešto novije a da je zaista vredno gledanja.Say Nothing
![]()
Ocena: recimo 7.8/10.
Dakle, dobra a ne odlična (i ne u top 3 serije u 2024. kako je neki kategorišu) mini serija.
Lost je za ovo from super otkrivajuća serija.
Da ovako neko 3 sezone voza gledaoce to još nisam video a nagledao sam se svega.
Bilo mi je zanimljivo, i misterija i ambijent i sve. Posle prve sezone sam bio u fazonu ajde otkriće nešto u drugoj.
Posle druge sam bio u fazonu, ok, dajem šansu treću i to je to.
Posle treće sam u fazonu - djubre.
Koliko besmislenih, nasumičnih subplotova bez ikakvog smisla i objašnjenja, svaka čast, podvala veka.
LOL 😂 Jedva završih prvu epizodu season 2. Zaboravih koliko tu ima angsty teenage cringe-a.Arcane takodje.
Sve nabrojano je za mene manje više 7/10.Fallout i The Gentlemen... Onako... Može da prodje, ali nista posebno..
Meni Ripley, aj da se tako izrazim, ulazi u te top serije za 2024, a tu bih svakako doda i Showtrials, The Diplomat, Disclaimer i Bad Sisters koju još nisam završio, ali ne verujem da će podbaciti sa drugom sezonom. Ima tu još nekoliko gledanih, ali nisu mi za tu top ligu.LOL 😂 Jedva završih prvu epizodu season 2. Zaboravih koliko tu ima angsty teenage cringe-a.
Sve nabrojano je za mene manje više 7/10.
Ripley izgleda za 15/10 ali je baaaš previše spora i tematika mi nije zanimljiva ni najmanje.
Shogun sam stao na ep 6 jer nisam bio raspoložen za tako nešto.
Pingvin nisam gledao A Gentleman in Moscow ću verovatno pre da probam da čitam knjigu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari