Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah i četvrtu sezonu "Slow Horses". Prve dvije sezone su mi odlične, treću i četvrtu već treba posmatrati kao "mozak na otavu štivo". Iako vrlo zanimljive i one, ipak drastično neozbiljnije uz par baš komičnih detalja tipa:

Sezona 3 spoiler
Epizoda kad njih par sa pištoljima i beskonačno metaka (ne znam je li u jednom kadru prikazano kako mijenjaju šažer) likvidiraju komplet bataljon specijalne jedinice (pa sigurno preko 30 njih, pod punom opremom, dugim cijevima, bombama...) I kao da to nije bilo dovoljno, uradili su to u situaciji gdje su opkoljeni :D Bilo je tu još komičnih situacija ali mi je ova bila najupečatljivija.

Sezona 4 spoiler
Podigli na veći nivo i uveli Terminatora u igru... :)
Meni je ovo iz S04 i ok, preterano, ali ok. Medjutim, taj deo koji si naveo iz S03 mi je totalno debilan i bas mi je oborio utisak o seriji. Bukvalno kao da je dosao neko sa strane i rekao ajde da unakazimo sve sto smo snimili do sada.

Drzavni Sluzbenik Sezona 1-3
Nije lose, sezona 3 poboljsava utisak o seriji.
Patriotskih 8/10

Šakal, prva epizoda, deluje obećavajuće i veliki plus što nije američka serija.
Utisak mi kvare neke "sitnice" kao npr
gađa snajperom sa 3km udaljenosti, sa metkom koji može avion da obori, u fasadu 5m iznad glava obezbeđenja, a obezbeđenje nit čuje udarqc nit primećuje delove fasade koji lete naokolo, po zakonima fizike, pada im na glqvu direktno
O da, ima jos momenta koji totalno razbijaju "plauzibilnost" serije, vrlo naivan scenario u nekim momentima koji bas zna da iznervira.
Produkcija je ok, Redmejn je odlican, sto ne mogu da kazem i za protagonistkinju... Generalno da nije drame u seriji bila bi mnogo bolja, ovako mirise na 6/10 pod uslovom da ne uprskaju zavrsnicu.

Nije loš novi Šakal. Mislio sam da će biti njesra, ali ovo je fino urađeno. Prve dve epizode su odlične, videćemo kako će se dalje razvijati. I koliko vidim ovo je mini serija, što je još bolje.

Pročitao sam prethodne tri strane i komentare u vezi serije. Pitam se da li smo gledali istu seriju. Čist prosek ako ne i gore. Od epizoda bih izdvojio prvu, četvrtu i petu da su koliko toliko dobre. Ostale prosek ili ispod proseka. Serija je veliko razočaranje. Od mene klimavih 5/10

Pingvin je na imdb precenjen, Colinov goodfelas akcenat i pokreti nose seriju uz par pomocnih glumaca koji sjajno obavljaju posao,
sve ostalo samo jos jedna u nizu telenovela... filer do nekog novog filma ili sta god... nisam fan ni Marvela niti DC-a, vec "zlatne serije".
Jedva 7/10, i to samo zbog pocetnog logoa kada pise Penguin, sa akcentom na G. Bez tog logoa bi bilo 6/10, po meni licno.
Dobar je, treba pogledati.
Samo zbog Colina.. bog otac.

Poslednja izmena:
Arcane sezona 2 🔥🔥🔥. Tri epizode proletele...

Cobra Kai se vratio . Obožavam tu seriju, nekako me vraća u detinjstvo.

Neko je ovde preporučio, hvala, i stvarno uživancija tokom zime pogotovo ko voli životinje. Ostaje finale za katolički Božić.

Zavisi koliko je osetljiva ali generalno nema puno takvih situacija🤣

Obnovljeno je ranije i za 6-u sezonu. Inače ovo je rimejk serije od pre 40ak i kusur godina i koja je brojala valjda oko 90 epizoda.

Tulsa King S2 ali onako je, meh…
Dosta slabija nego prva sezona 😀

Manhunt (2017).
Sezona 1: meeeh, gledljivo, 6.5/10.
Ne može serija daleko da dogura kad ti glavni FBI lik bude ovoliko limitiran glumac kao onaj Avatar batica.

Silo prva epizoda druge sezone odlična 👌
Tulsa druga sezona previše mlaka .

Dadoh 7 na IMDB, i to je negde i objektivna vrednost te serije. Mršava trojčica u našem osnovno/srednješkolskom sistemu, a ako su i 9 i 10 petica.
Al gledaće se i ova sezona, čim se završi. 😉

Khm, khm, sva sreća pa Arcane nije rađena, ne daj Bože, po knjizi :)
Možda je nekome psihodelija, nekome crtlć, al opet, teško da isti efekat ostavlja publici od 20 i od 40 godina.
Ne može se porediti sa Plavookim Samurajem al teško da je baš krš ili čist prosek.

Pingvin sasvim solidan, u skladu sa očekivanjima (od serije u superhero svetu).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno