Zato sam i napisao, to je bilo u tom periodu idealno, kasnije su većinom kod tih multi-sezonskih serija postali "prokleti" pa su dolazili do situacije kada mamuzaju mrtvog konja.Da ali BB je prva postavila standard "modernih serija" u tome ako se ne varam - fokusirana prica sa "storyline arc" sezonama i "glava i rep" cele te price koja se zavrsava u tih par sezona.
Ja je nisam ponovio od kada sam je gledao, znam da sam se svojevremeno dvouimou da zapocnem sa gledanjem ali da me je zato oduvala.
Ne znam da li bi mi i sada ostavila tako jak utisak kao nakon prvog gledanja.
Nikako da zapocnem sa toliko nahvaljenim Better Call Saul koja navodno nije nista losija iako je tematski nesto "laksa" serija ali da Odenkirk briljira podjednako u ulozi kao i Krenston.
Premalo je to. 10-13 zakon za epizode od ~55 minuta, za ~42-45 minutne može i do 16 epizoda po sezoni bez problema.Idealno je nekih 6-10 epizoda po sezoni.
Nobelovac (2024)
mini-serija
dobra kamera, dobra priča, dobra gluma. jedna od (naj?)boljih domaćih mini-serija. mana su skokovi u prošlost. mislim da bi bilo bolje da je išlo hronološki.![]()
Nobelovac (TV Series 2024) ⭐ 7.3 | Biography, Drama
Nobelovac: Created by Vladimir Roganovic, Tihomir Stanic, Ivan Velisavljevic. With Tihomir Stanic, Selma Alispahic, Vladan Gajovic, Branka Petric. The series follows the life of the writer Ivo Andric during several months in the fall and winter of 1961, from the moment he learned that he had won...www.imdb.com
inače, serija je dostupna na RTS planeti
Jel bese sada svake nedelje po jedna epizoda?Arcane druga sezona,izasle 3 epizode
Mozda malo sporiji uvod,ali brzo prolete epizode
Ne volim ovo kad mora da se ceka sledeca tura
Da i sam se ja istripovao ali sam pocetak 3. epizode prikazuje recap scena druge koje nisam video, morao da palim 2. ponovo i nije tih scena bilo...The Day Of The Jackal, odlicna za sad.
Druga epizoda: Navodno aerodrom u Sevilji ali u realnosti Zagreb.
Sve se slažem osim što je poslednja epizoda dosta lošija od ostatka serije. Ne mogu da se setim sad detalja, ali znam da sam bio prilično razočaran krajem.Sigurno jedna od najboljih animiranih koje sam do sada pogledao, rame uz rame sa Castlevania - Odlicna prica, dinamika, prilicno brutalna i krvava tako da nije za zajednicko gledanje sa mladjim narastajem.![]()
Jedino sto ce se cekati na drugu sezonu 2026...
Pa ne, ovo ispod čijeg linka pisah, je bolje.Боље од Берзерка ??!!!
Malo smo zaboravili da je ovo ,,Zlatno doba” serija i bindžovanja krenulo sa serijama poput Lost , Prison Break ,24, Heroes, i sličnim , koje su imale po 24 epizode po sezoni ( tzv. Full season). Doduše i pauze između sezona su bile znatno kraće- u junu se završi jedna, u oktobru počinje druga sezona, pa si lakše mogao da se setiš šta si gledao. Danas je naravno mnogo obimnija produkcija a i ljudi nemaju više strpljenja..Premalo je to. 10-13 zakon za epizode od ~55 minuta, za ~42-45 minutne može i do 16 epizoda po sezoni bez problema.
I da "idu" 3 sezone i kraj 😁😁
Evo me baš kod 1/1 primer BB S5 ovo je oPremalo je to. 10-13 zakon za epizode od ~55 minuta, za ~42-45 minutne može i do 16 epizoda po sezoni bez problema.
I da "idu" 3 sezone i kraj 😁😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari