Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se svidela ta serija, ali nažalost otkazana je posle samo dve sezone.

Prica je zavrsena sasvim korektno. Po meni je i dobro sto nije bilo vise jer bi onda kvalitet patio.

Da, ima smisleni kraj i vredi je pogledati. Najverovatnije je otkazana jer nije imala veliku gledanost, a sigurno produkcijski nije bila jeftina s obzirom da je ipak trebalo platiti glumca kao što je Džim Keri.

In general nisam fan komedija 😂 ( = retki su izuzeci).
A ni ljubitelj lika i dela Jim Carrey-a...

Pa nije baš komedija kakvu bi očekivao od njega, a pogotovo kraj serije ne pripada tom žanru.

Eto da ima neka serija za koju ja nisam ni čuo 😂

Эпидемия

odlična, mislim da je Hodajući krevet bio inspiracija , sa tim da je mnogo puta bolja. Natalya Zemtsova neverovatno dobro glumi "ludilo", a Eldar Kalimulin autizam. Male priče u glavnoj priči su odlične. malo je verovatno, ali kruži priča bi se sezona 3 - ako se ikada snimi, mogla da objasni neke nedorečene stvari. Dao bih joj ocenu 8-9.

Postavljen prevod za poslednju epizodu četvrte sezone serije "Rage".
Nadam se da ste uživali i da ćete uživati u ovoj fenomenalnoj seriji.:love:
Živeli!:)
Slow Horses.jpg

Posle toliko nasumično odgledanih epizoda na TV-u, pre par meseci sam krenuo lepo sve epizode redom da gledam.
Zanimljiv sitkom, prva polovina sezona daleko kvalitetnija od druge. Znao sam da je kraj prilično loše odradjen, ali baš onoliko, nisam imao pojma. Toliko su zbrzali i nakaradno odradili kraj serije da je to neverovatno.

Sve u svemu 7.5/10
Kada je krenulo emitovanje, sa drugaricom koja mi je i predlozila seriju nakon par epizoda rekoh joj ovo ima da se odugovlaci na min 10 sezona, serija je bila najavljivana kao naslednik Prijatelja, nikada nisam uspeo da odgledam vise od 4 epizoda dnevno, nije me vukla, na kraju sam dosao do neke 7. sezone i nisam ni odgledkao poslednje dve, kraj jesam i kao i mnogi razocarao se.
Serija daleko da je losa, naaidjem na TVu i pogledam po par epizoda ali pre cu da gledam Strebere

Ne znam sta vidite u Pingvinu,prosek proseka ali svako ima pravo na
svoje misljenje.

Jos ako ti se svidi, pa da se ponapijamo 😄
Uh, definitivno ništa od te pijanke.
Pogledao sam 6 episode Kidding. Kakav skup iritantnih njuški..

pseudo-autistična klinka
klinac koji toootalno izgleda kao da ga glumi ženska osoba (i ne nije samo zbog duge kose ; i ja sam "nosio" dugu kosu od 1999 do 2006. ;) )
keva od klinke / sestra od pedo Piklsa

Previše pevanja, previše lutaka, Džim Keri izgleda i ponaša se kao matori pedo.

Poslednja izmena:
Da pohvalim 'The Night of' koju je neko ranije pomenuo. Meni je lepo držala pažnju, najzad posle duže vremena jedna serija da je gledam i ne držim telefon.
I ja sam sinoć završio The Night Of, odlična serija koja drži pažnju. Za svaku preporuku ko nije gledao 👌

Odgledao Džentlmen u Moskvi i prijatno se iznenadio ove kišne nedelje u Holandiji.
IMG_4428.jpeg

Serija prati grofa Rostova, čoveka starog kova odraslog u carstvu koje je propalo i zamenjeno potpuno drugom paradigmom, što se obrušilo na leđa mnogih intelektualaca koji zbog drugačijih stavova mahom bivaju streljani ili prognani u radne logore. Aleksandara Iljiča Rostova osuđuju na kućni pritvor zbog pesme koju je napisao, a koja je okarakterisana kao antirevolucionarna. Tačnije, osuđen je na pritvor u hotelu “Metropol” u kome se nalazio u momentu donesene kazne. Primoran je da se preseli iz svog raskošnog apartmana u sobicu u potkrovlju hotela i… Toliko od mene, čisto da vas zagolicam.😁
Inače, “Džentlmen u Moskvi” je serija promene. U istoriji Evrope, u Rusiji, u ljudima. Serija o prilagođavanju. O čuvanju sopstvenog integriteta. Mislim, ima nelogičnosti i situacija koje su bile suvišne, ali pošto serija više podseća na bajku, treba uživati u prelepoj scenografiji i mudrim rečenicama bez postavljanja suvišnih pitanja.
Topla preporuka i zasluženih 7.4/10.

Jel se dešava nešto u ovoj From seriji kasnije?

Odgledao 4-5 epizoda i ništa, ali ništa.
Ni da me dirne

Odgledao Džentlmen u Moskvi i prijatno se iznenadio ove kišne nedelje u Holandiji.
Jesi li odgledao celu sezonu? Ja sam digao ruke posle, mislim, tri epizode. Vuce mi na neki glupavi pozorisni komad koji su pretocili u seriju. A jos kada sam video one crnce - Ruse... Zaista nemaju meru. :(

@NightCrawler Opusteno. Kako vreme prolazi, serija je sve gora i gora.

Ekipa iz Lost / From produkcije je kao oni što na vašarima prave šećernu vunu - naprave nešto šareno i primamljivo a u suštini bez sadržaja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno