Eto da ima neka serija za koju ja nisam ni čuo 😂
Dzim napravio masakr u vrticu? 😄Pa nije baš komedija kakvu bi očekivao od njega, a pogotovo kraj serije ne pripada tom žanru.
Pa red je da se pocne sa gledanjem i ove nadaleko hvaljene serijePostavljen prevod za poslednju epizodu četvrte sezone serije "Rage".
Nadam se da ste uživali i da ćete uživati u ovoj fenomenalnoj seriji.
Živeli!
Pogledajte prilog 461744
Kada je krenulo emitovanje, sa drugaricom koja mi je i predlozila seriju nakon par epizoda rekoh joj ovo ima da se odugovlaci na min 10 sezona, serija je bila najavljivana kao naslednik Prijatelja, nikada nisam uspeo da odgledam vise od 4 epizoda dnevno, nije me vukla, na kraju sam dosao do neke 7. sezone i nisam ni odgledkao poslednje dve, kraj jesam i kao i mnogi razocarao se.![]()
Како сам упознао вашу мајку (TV Series 2005–2014) ⭐ 8.3 | Comedy, Drama, Romance
23m | TV-14www.imdb.com
Posle toliko nasumično odgledanih epizoda na TV-u, pre par meseci sam krenuo lepo sve epizode redom da gledam.
Zanimljiv sitkom, prva polovina sezona daleko kvalitetnija od druge. Znao sam da je kraj prilično loše odradjen, ali baš onoliko, nisam imao pojma. Toliko su zbrzali i nakaradno odradili kraj serije da je to neverovatno.
Sve u svemu 7.5/10
Slazem se u potpunosti , za sad je extraPingvin dobar i dalje. Svaka epizoda za sad odlična.
Uh, definitivno ništa od te pijanke.Jos ako ti se svidi, pa da se ponapijamo 😄
I ja sam sinoć završio The Night Of, odlična serija koja drži pažnju. Za svaku preporuku ko nije gledao 👌Da pohvalim 'The Night of' koju je neko ranije pomenuo. Meni je lepo držala pažnju, najzad posle duže vremena jedna serija da je gledam i ne držim telefon.
Jesi li odgledao celu sezonu? Ja sam digao ruke posle, mislim, tri epizode. Vuce mi na neki glupavi pozorisni komad koji su pretocili u seriju. A jos kada sam video one crnce - Ruse... Zaista nemaju meru.Odgledao Džentlmen u Moskvi i prijatno se iznenadio ove kišne nedelje u Holandiji.
Desi se nesto 2 puta na celu sezonu, cisto eto tako da ne bude da nije bas nista.Jel se dešava nešto u ovoj From seriji kasnije?
Odgledao 4-5 epizoda i ništa, ali ništa.
Ni da me dirne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari