Ako je ono na sta mislim da mislis, kraj druge. BTW, u ovakvim detaljima moras malo precizniji da budes, jer tako nesto se nije desilo samo jednom 😄Jel na kraju 1 sezone dečaka se onaj lik rasprsne? ili je to 2 sezona. Ne secam se gde sam stao.
Meni je ok serija. Nisam sad nesto pao u nesvest, ali bih rekao da je ok za pogledati.Poceo sam da gledam Foundation,
odgledah prve 2 epizode, ali nesto mi izgleda razvodnjivo, sporo, cudno..
Ali opet, sa druge strane, me privlaci da gledam i dalje...
Da li sam samo uporan (slobodno se izrazite)?
ShamanNS se sada krsti, i levom i desnom, ali sta on zna.....?! 🤣
Odlican je Foundation ali mozda nije za svakog, misljenja su ovde bila podeljenaPoceo sam da gledam Foundation,
odgledah prve 2 epizode, ali nesto mi izgleda razvodnjivo, sporo, cudno..
Ali opet, sa druge strane, me privlaci da gledam i dalje...
Da li sam samo uporan (slobodno se izrazite)?
ShamanNS se sada krsti, i levom i desnom, ali sta on zna.....?! 🤣
"Ženska" tu ulogu pokidala.ta ženska koja glumi androida, je najveći minus serije.
Cini mi se da ti (a i mnogi ovde) mrze jedno 90% serijaJedina stvar koja se može nazvati odličnom u Foundation (osim skupe produkcije naravno) je Laura Birn u ulozi Demerzel.
Ali koliko god je ona dobra toliko su dve tamnopute glumice apsolutni očaj od glume.
99%, lagano 😂Cini mi se da ti (a i mnogi ovde) mrze jedno 90% serija
99%, lagano 😂
Odgledao sam ja obe sezone Foundation. Nisam siguran da ću počinjati season 3... mada leti nema skoro ništa drugo pa na kraju bude "daj šta daš".
Meni bas fino legla serija da se popuni vreme. Nista wow ali ni lose. Izmedju 7 i 7.5.Dark matter, odgledao upravo sedmu epizodu ima ih 9 ukupno, da se pogledati da se ubije vreme bude interesing tu I tamo 🙂 7/10. Poslednje dve epizode su 19.6 I 26.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari