Marti Misterija je napisao(la):samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d
I najzad su nasli zemlju podmornica... :mrgreen:delimir je napisao(la):...
The Beatles![]()
Marti Misterija je napisao(la):Vrlo dobro.. vrlo dobro... samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d
ps - just for the record - ostavio sam pusenje u martu prosle godine posle skoro 19 godina aktivnog duvanisanja! Uopste nije bilo tesko kao sto kruze legende o istom. :cuss:
dobro... dobro... bice nesto od tebe :ddelimir je napisao(la):...
The Beatles
Samo sto su na kraju naveli da su maznuli tu pesmu, a ne i "When I'm Sixty Four" koja se vise cuje, nego Yelow Submarine"...
Jedva otvorih flash fajl, skidao sam ga pola sata - Verat :S
Kako off-topic kad mu je naslov "Posledice ostavljanja pusenja : )"?delimir je napisao(la):Aaaaa nemojte sada o pusenju i ostavljanju istog...To je off-topic.
Marti Misterija je napisao(la):Vrlo dobro.. vrlo dobro... samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d
ps - just for the record - ostavio sam pusenje u martu prosle godine posle skoro 19 godina aktivnog duvanisanja! Uopste nije bilo tesko kao sto kruze legende o istom. :cuss:
A zato ti vozis yuga :mrgreen: ...driver je napisao(la):...
Kako bre ?Ja sam pre godinu dana posle 12 godina pokushao, i to sa tri prijatelja u opkladu ko prvi zapali vodi na vecheru....Naravno, ja sam vodio na vecheru posle 2 dana grickanja semenki, kikirikija, i bilo chega shto mi padne pod ruku, troshio sam 5x vishe para nego da sam pushio tri pakle davidoff magnuma
Naravno, sada i ova trojica pushe
![]()
VIA je napisao(la):...
Kako off-topic kad mu je naslov "Posledice ostavljanja pusenja : )"?
Nakon 18 godina pušačkog staža, i jedne godine nepušačkog posledice su:
1. Povećana temperatura CPU-a (i ostalih komponenti) jer je u prostoriji u kojoj se nalazi kompjuter sada mnogo toplije (mnogo ređe se provetrava)
2. Smanjena upotreba hemijskih preparata za čišćenje komponenti (prvenstveno monitora) zbog nedostatka duvanskog dima
3. Tokom prvih par meseci je drastično povećano rabljenje input uređaja, zbog nervoze
4. Zbog poboljšanja čula mirisa novi uređaji (monitor u mom slučaju) više smrde tokom prvih dana rada.
Ima verovatno još toga za navesti ali samo ovo mi je sad palo na pamaet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari