Šta je novo?

Posledice ostavljanja pusenja :)

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Pogledajte ovaj crtac na www.dwd.hu (oko 1,5 MB)

Vrlo dobro.. vrlo dobro... samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d
ps - just for the record - ostavio sam pusenje u martu prosle godine posle skoro 19 godina aktivnog duvanisanja! Uopste nije bilo tesko kao sto kruze legende o istom. :cuss:

Uzas.... :)

Marti Misterija je napisao(la):
samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d

The Beatles ;)

Samo sto su na kraju naveli da su maznuli tu pesmu, a ne i "When I'm Sixty Four" koja se vise cuje, nego Yelow Submarine"...

Jedva otvorih flash fajl, skidao sam ga pola sata - Verat :S

Vrlo dobro.. vrlo dobro... samo koliko ljudi ovde zna sta je Yellow Submarrine! :d
ps - just for the record - ostavio sam pusenje u martu prosle godine posle skoro 19 godina aktivnog duvanisanja! Uopste nije bilo tesko kao sto kruze legende o istom. :cuss:

De bre nije tesko!!! Sa istim pusackim stazzom sam "ostavio" u Jan 2003 i pukao sam pre 10 dana, possto sam non-stop samo o nikotinu mislio. Dodusse drzim se, jer palim 3-4 samo u drusstvu svaki 3.-4. dan a izmedju 1 cig. dnevno (uvecce uz kafu). Ranije su mi te varijante bile tezze od totalnog nepussenja, ali sada za ccudo ide nekako, al` dokle...
Tako da saccekaj joss malo, pa kazzi da si batalio...

Izvinjavam se ostalima jer ovo nije pricca za ovaj forum ali morao sam da se izjadam... :(

delimir je napisao(la):
...

The Beatles ;)

Samo sto su na kraju naveli da su maznuli tu pesmu, a ne i "When I'm Sixty Four" koja se vise cuje, nego Yelow Submarine"...

Jedva otvorih flash fajl, skidao sam ga pola sata - Verat :S
dobro... dobro... bice nesto od tebe :d ;)

Aaaaa nemojte sada o pusenju i ostavljanju istog...To je off-topic.

delimir je napisao(la):
Aaaaa nemojte sada o pusenju i ostavljanju istog...To je off-topic.
Kako off-topic kad mu je naslov "Posledice ostavljanja pusenja : )"?
Nakon 18 godina pušačkog staža, i jedne godine nepušačkog posledice su:
1. Povećana temperatura CPU-a (i ostalih komponenti) jer je u prostoriji u kojoj se nalazi kompjuter sada mnogo toplije (mnogo ređe se provetrava)
2. Smanjena upotreba hemijskih preparata za čišćenje komponenti (prvenstveno monitora) zbog nedostatka duvanskog dima
3. Tokom prvih par meseci je drastično povećano rabljenje input uređaja, zbog nervoze
4. Zbog poboljšanja čula mirisa novi uređaji (monitor u mom slučaju) više smrde tokom prvih dana rada.

Ima verovatno još toga za navesti ali samo ovo mi je sad palo na pamaet.

Kako bre ? :) Ja sam pre godinu dana posle 12 godina pokushao, i to sa tri prijatelja u opkladu ko prvi zapali vodi na vecheru....Naravno, ja sam vodio na vecheru posle 2 dana grickanja semenki, kikirikija, i bilo chega shto mi padne pod ruku, troshio sam 5x vishe para nego da sam pushio tri pakle davidoff magnuma :) Naravno, sada i ova trojica pushe :)

driver je napisao(la):
...

Kako bre ? :) Ja sam pre godinu dana posle 12 godina pokushao, i to sa tri prijatelja u opkladu ko prvi zapali vodi na vecheru....Naravno, ja sam vodio na vecheru posle 2 dana grickanja semenki, kikirikija, i bilo chega shto mi padne pod ruku, troshio sam 5x vishe para nego da sam pushio tri pakle davidoff magnuma :) Naravno, sada i ova trojica pushe :)
A zato ti vozis yuga :mrgreen: ...

VIA je napisao(la):
...

Kako off-topic kad mu je naslov "Posledice ostavljanja pusenja : )"?
Nakon 18 godina pušačkog staža, i jedne godine nepušačkog posledice su:
1. Povećana temperatura CPU-a (i ostalih komponenti) jer je u prostoriji u kojoj se nalazi kompjuter sada mnogo toplije (mnogo ređe se provetrava)
2. Smanjena upotreba hemijskih preparata za čišćenje komponenti (prvenstveno monitora) zbog nedostatka duvanskog dima
3. Tokom prvih par meseci je drastično povećano rabljenje input uređaja, zbog nervoze
4. Zbog poboljšanja čula mirisa novi uređaji (monitor u mom slučaju) više smrde tokom prvih dana rada.

Ima verovatno još toga za navesti ali samo ovo mi je sad palo na pamaet.

:whip

p.s. Kad' ćemo da sankamo decu?

Nazad
Vrh Dno