Šta je novo?

Posle update-a ne prihvata username i pass

spajalica

Poštovan
Učlanjen(a)
07.11.2017
Poena
55
Na službenom racunaru sam odradila update sa 10 na 11. Sve je proteklo ok ali sada kad hocu da se logujem dobijam informaciju da korisnicko ime ili lozinka nije tačno. Kada probam na nekom drugom racunaru koji je vec na nasoj mrezi da se logujem sve radi ok. U čemu moze biti problem. Treba mi racunar a administrator mreze mi se ne javlja.

Ostavi adminu da resi

Ne možeš ti tu mnogo da uradiš, a da ne pokvariš skroz na skroz bez admina. Ne znam ni zašto je rađen update bez savetovanja sa administratorom jer tako velika stvar može više stvari da ispomera/pokvari, a ne samo trenutni problema sa logovanjem.

Proveri prvo tastaturu kako je podešena (srpski latinica-ćirilica, engleski) jer to često zna ljudima da pravi problem pri logovanju jer nema ništa bolje nego kada neko postavi login šifru za računar na ćirilici i default-uje tastaturu na engleski. :)

Nisam ni htela update na win 11. Iskocila ikonica dole za update kao i obicno, kliknula i tek tad videla da ide update na win 11. Vec je bilo kasno. Plasila se da prekinem da ne napravim jos veci problem.

Nazad
Vrh Dno