codejan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i5-3470 quad core
- Matična ploča
- Gigabyte GA-P75-D3
- RAM
- Kingston 12GB DDR3 HYPER blu
- GPU
- EVGA GeForce GTX 260 896MB DDR3
- Storage
- Hitachi 1TB, EXRAM 512GB SSD
- Zvuk
- Creative Live! 5.1
- PSU
- Thermaltake SMART RGB 700W
- Kućište
- MS MidiATX
- Monitor
- BENQ FP91G+, HP W19
- Miš & tastatura
- Logitech MX400
- Ostale periferije
- neo SW-H55
- Laptop
- Lenovo ThinkPad T450s, ASUS eeePC 1001HA
- Tablet
- Lenovo TB-8505X
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi 10 2022
- Pametni uređaji
- Denver BFH-17, Xiaomi TV Stick 4K
- Pristup internetu
- ADSL
Pozdrav postovanoj zajednici,
Imam problem koji me veoma nervira u poslednje vreme. Napravio sam standardno serovanje fajlova sa desktop racunara koji pokrece WinXP i laptopa koji pokrece Win7.
Sve radi lepo i sjajno jedno vreme, ali posle jedno sat vremena (otprilike) desava mi se da laptop izgubi konekciju sa stonim kompjuterom i ja ne mogu da pristupim njegovim fajlovima. Jednostavno kao da ne postoji stoni kompjuter.
Povrh toga, nekad mi se desava da sa laptopa vidim stoni, ali ne mogu da mu pristupim. Prijavljuje da mrezna putanja nije u redu.
Kada restartujem laptop sve se vrati u prvobitno stanje i ja opet mogu da pristupim stonom kompjuteru. Probao sam da poiskljucujem Firewall-ove oba, ali svejedno ne mogu da pristupim stonom kompjuteru.
Laptop je HP 550, a stoni je Compaq Evo.
Imam problem koji me veoma nervira u poslednje vreme. Napravio sam standardno serovanje fajlova sa desktop racunara koji pokrece WinXP i laptopa koji pokrece Win7.
Sve radi lepo i sjajno jedno vreme, ali posle jedno sat vremena (otprilike) desava mi se da laptop izgubi konekciju sa stonim kompjuterom i ja ne mogu da pristupim njegovim fajlovima. Jednostavno kao da ne postoji stoni kompjuter.
Povrh toga, nekad mi se desava da sa laptopa vidim stoni, ali ne mogu da mu pristupim. Prijavljuje da mrezna putanja nije u redu.
Kada restartujem laptop sve se vrati u prvobitno stanje i ja opet mogu da pristupim stonom kompjuteru. Probao sam da poiskljucujem Firewall-ove oba, ali svejedno ne mogu da pristupim stonom kompjuteru.
Laptop je HP 550, a stoni je Compaq Evo.