Šta je novo?

Posle formatiranja C particije ne mogu da udjem u Vistu

Hector Ruiz

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
390
Znaci ovako na C particiji mi je bio instaliran XP, D- Podaci, F - Vista, usled formatiranja C particije *****ao sam boot.ini fajl i sad nema one opcije da biram XP ili Vistu. Da li neko zna kako da povratim [boot loader] odnosno multi boot system???
P.S. Nadam se da sam bio dovoljno jasan.

Poslednja izmena:
Jesi li dosao do resenja? Nisam uspeo da se snadjem sa njegovim linkovima, sve sam prelistao :) uskoro treba i ja da uradim isto a imam isti raspored particija i sistema na hardu kao i ti.
A zasto ti treba uopste multi boot sistem??? zar ti ne podize vistu odmah???

Resenje nisam nasao. Odkud ja znam zasto ne podize Vistu vec XP, pretpostavio sam da su se informacije cuvale u XP-om [boot loaderu] boot.ini fajlu. Te da sam formatiranjem XP to izbrisao. Molim te pogledaj kod sebe na masini kako izgleda tvoj boot.ini fajl. Ja ti kacim kako sad izgleda kod mene. Ne bi bilo lose da i ti tvoj okacis pa da ja pokusam rucno da izmenim ovaj moj sadasnji.

Prilozi

• boot.JPG
    boot.JPG
    39.2 KB · Pregleda: 44
evo ga moj boot, mada koliko ja vidim u njemu nema viste uopste, ovaj tune up sto vidis je backup od tuneup utilities programa.
Ne znam kako je kod tebe bilo prilikom podizanja sistema, ali meni iskoci jedan novi screen koji, cini mi se, lici na nesto sto je doslo sa vistine particije, a ne sa xp.
Jel ti ne mozes uopste da podignes sistem sada na toj masini?

ps. ajde bre ljudi, nije valjda da niko nije imao xp pa uradio dual na vistu, pa formatirao posle xp i skroz presao na vistu???

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno