nickname je napisao(la):Da ali je na njih valjda i dosad ishao pp, tako da ako je dosad bio 20% treba da padne na 18%. Shto ce reci treba da pojeftine...
u teoriji danickname je napisao(la):Da ali je na njih valjda i dosad ishao pp, tako da ako je dosad bio 20% treba da padne na 18%. Shto ce reci treba da pojeftine...
VelikiDon je napisao(la):Mislim da se u sustini nista znacajno nece promeniti, a ako bude promenice se na gore po nas, dakle poskupece.
VelikiDon je napisao(la):Nije u tome stvar... da mi zaista treba da platimo koliko neki mob kosta i dalje bi svi vukljali 3310 i 3410 koji su regularno tipa 140eura... ali posto nije tako necu da se neko izivljava i ugradjuje neosnovano. Cena treba da im padne, kako oni ni ovo sad ne placaju, nece, porasce.
Najcrnje objasnjenje daje jedan moj poznanik.. kao pa ok.. ko bude treba da kupi novi mocice stari skuplje da proda...
Racunica [priblizno]
Sada:
7650 -> p910
550e - 100e = 450 doplata
Sa 20%
7650 -> p910
700e - 120e = 580 doplata
Sa neke strane nije problem doplatiti 10-20 eura.. sa druge.. za telefon od 200 to je 40 eura, a to nije mala cifra to je cetvrtina necije mesecne plate.. i to relativno dobre plate.... a to je samo doplata.
VelikiDon je napisao(la):Nije u tome stvar... da mi zaista treba da platimo koliko neki mob kosta i dalje bi svi vukljali 3310 i 3410 koji su regularno tipa 140eura... ali posto nije tako necu da se neko izivljava i ugradjuje neosnovano. Cena treba da im padne, kako oni ni ovo sad ne placaju, nece, porasce.
Najcrnje objasnjenje daje jedan moj poznanik.. kao pa ok.. ko bude treba da kupi novi mocice stari skuplje da proda...
Racunica [priblizno]
Sada:
7650 -> p910
550e - 100e = 450 doplata
Sa 20%
7650 -> p910
700e - 120e = 580 doplata
Sa neke strane nije problem doplatiti 10-20 eura.. sa druge.. za telefon od 200 to je 40 eura, a to nije mala cifra to je cetvrtina necije mesecne plate.. i to relativno dobre plate.... a to je samo doplata.
petkods je napisao(la):Jel ti shvatas da porez mora da se plati? Neka je i 50%, ali to je zakon, i drzava od toga zivi. Uostalom, kome se ne svidja, neka kupi skromniji telefon a ne da se izivljava sa modelima koje si ti naveo i onda se ciganise za porez. Imas 200 evra za telefon, i sad ti je mnogo 40 evra da das za porez, koji ce biti iskoriscen za zdravstvo, skole... :zgran:
Razmisljanje da je porez "neosnovano ugradjivanje" je toliko primitivno da nemam reci. Izgleda da je u nasem narodu uspeh kad zeznes drzavu. Nadam se da ce policija najostrije da kazni one koji ne placaju takse![]()
decos je napisao(la):Pazi ja imam platu 700 evrica ovde u Srbiji pa i dalje pusim Best Lights.![]()
Septimus je napisao(la):To samo znachi da se shtekash :-devil-:![]()
PavleB je napisao(la):Naravno da je uspeh da zeznes drzavu.
Vidiš, to za telefone si apsolutno u pravu. Znam gomilu ljudi koji su dali svoju mesečnu platu za telefon sa mogućnostima koja nikada, ali baš nikada, neće upotrebiti.decos je napisao(la):Da. Mada ne shvatam ljude koji moraju da imaju telefon od preko 200-250e, ali dobro, ne trose moje pare.
Pazi ja imam platu 700 evrica ovde u Srbiji pa i dalje pusim Best Lights. Pomodarstvo me je oduvek iritiralo. EtoMislim da znas sta sam ovim hteo da kazem, mada je i meni malo konfuzno
![]()
morbius je napisao(la):Savet: ostavi pušenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari