Posto to zadovoljstvo, i kolika ce biti mesecna pretplata ili kako vec?Bane® je napisao(la):Koliko ja znam, samo pošta sprovodi KDS po Srbiji, niko više nema pravo...
meni trenutno uvodi telefonija kablovsku i probili su rok mesec dana. njihovo objasnjenje je da se preganjaju oko optickog kabla. sutra cu da ih okrenem da mi seve lepo objasne, pa cu da javim sta je i kako je...Bane® je napisao(la):Koliko ja znam, samo pošta sprovodi KDS po Srbiji, niko više nema pravo...
Što je najgore, oni su pustili da radovi odmaknu, pa su se tek onda setili da mogu da miniraju...baltazar je napisao(la):Uz pedersko podmetanje klipova u tockove od strane Telekoma
Tada je valjda najsladje!Bane® je napisao(la):Što je najgore, oni su pustili da radovi odmaknu, pa su se tek onda setili da mogu da miniraju...
Bane® je napisao(la):Što je najgore, oni su pustili da radovi odmaknu, pa su se tek onda setili da mogu da miniraju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari