Šta je novo?

Poshta ili Telefonija(KDS)?

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
shta mislite da je bolje po vashem mishljenju?
ja se dvoumim,jer mogu sa obe firme da potpishem ugovor,prvenstveno mi je vazhan internet
takodje,modem bi odmah kupio,tako da me zanima shta je bolje?

Koliko ja znam, samo pošta sprovodi KDS po Srbiji, niko više nema pravo...

Bane® je napisao(la):
Posto to zadovoljstvo, i kolika ce biti mesecna pretplata ili kako vec?

Bane® je napisao(la):
meni trenutno uvodi telefonija kablovsku i probili su rok mesec dana. njihovo objasnjenje je da se preganjaju oko optickog kabla. sutra cu da ih okrenem da mi seve lepo objasne, pa cu da javim sta je i kako je...

Ti su tu nesto pobrkao. PTT i Telefonija su se stalili i zajedno usli u taj projekat. To je ono jedino valjano. U kom si delu grada?

Informacija iz prve ruke...

Dakle, ja sam radio u PTT (u Direkciji ) do pre 2 meseca (dok nisam emigrirao) i imam informacije iz prve ruke. PTT je (uz potpuno novi menadzment) ozbiljno krenuo u proces provajdinga. Uz pedersko podmetanje klipova u tockove od strane Telekoma (PTT sada sklapa pojedinacne ugovore sa vodovodom, EPS-om, kanalizacijom za postavljanje kalova kroz njihove kanale) PTT nastavlja rad. Video sam ceo plan projekta izrade posla po zonama. Ovo je ozbiljan projekat i bice u buducnosti ponudjene jos neke ozbiljnije opcije (sem obicnog Internet provajdinga). Jedino sto moze da uspori radove je Telekom koji ne daje svoje kapacitete u zelji da ostanu monopolisti i na tom podrucju. Da ne tupim dalje, kada dodju do mog praga tamu u BGD, nalozicu rodbini da uzmu i instaliraju uslugu preko PTT-a.

Pozdrav

ako si radio u ptt-u, znas li mozda kako ce biti sredjeno pitanje bandwidth-a? nije valjda onako jadno kao sto izgleda

e tu lezhi zec

kad sam zvao telefoniju,i pitao da li oni imaju veze sa poshtom(PTT-om) rekli su da nemaju??!
ko sad lazhe ja ne znam..ja sam na Dorcolu shto se tiche lokacije

Kad ce biti na Vracaru, tacnije na Slaviji, ako neko zna?

Re: Informacija iz prve ruke...

baltazar je napisao(la):
Uz pedersko podmetanje klipova u tockove od strane Telekoma
Što je najgore, oni su pustili da radovi odmaknu, pa su se tek onda setili da mogu da miniraju...

Re: Re: Informacija iz prve ruke...

Bane® je napisao(la):
Što je najgore, oni su pustili da radovi odmaknu, pa su se tek onda setili da mogu da miniraju...
Tada je valjda najsladje!
I ko naravno trpi, mi(D)

Re: Re: Informacija iz prve ruke...

Bane® je napisao(la):

Lose je to sto su se oni toga setili mnogo ranije, ali je ovaj nacin delotvorniji. Cigani...

Nazad
Vrh Dno