Šta je novo?

Poruke sa 064 na 063?

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Da li nekako moze?
Mnogo mi je vazno!

Nedjo je napisao(la):
Da li nekako moze?
Mnogo mi je vazno!

Znas da ne moze. Svi bi voleli. Mozda Andjelic sad nesto "odradi".

Pozdrav!

za to bi trebalo imati posebnu "klasu" u centrali... ranije su mogli sluzbeni telefoni na primer da salju sms u sloveniju...

Sa 064 sms ide u Makedoniju

Ma problem je u jebenom ugovoru izmedju mobtela i telekoma, jednostavno svi bi bili na dobitku(pa i mi koji placamo te poruke) da mogu poruke sa 64 na 63 i obrnuto. Nego prosto su ljudi ne zainteresovani, a zasto bi i bili kad je to prakticno jedno rukovodstvo...

LM i dalje tvrdim da kad bi se naplacivale poruke sa 63 na 63 i sa 64 na 64: 1 dinar, a sa 63 na 64 i obrnuto: 3 dinara, da bi se i u mobtelu i u telekomu duplirali prihodi od porukica, ali njih zabole za poslovanje kad nema konkunrencije...

Naravno neko ce reci, treba novih kapaciteta za to, naravno da treba, ali ne proizvode njih ptice dodo, lako ih je kupiti i instailrati, ali kao sto rekoh, zabole ih...

Bane® je napisao(la):
Naravno neko ce reci, treba novih kapaciteta za to, naravno da treba, ali ne proizvode njih ptice dodo, lako ih je kupiti i instailrati, ali kao sto rekoh, zabole ih...
Ne bi trebali novi kapaciteti. Mislim da bi sve radilo vrlo podnosljivo, doduse na 064 malo kilavije :D

D-KEE je napisao(la):
za to bi trebalo imati posebnu "klasu" u centrali... ranije su mogli sluzbeni telefoni na primer da salju sms u sloveniju...
Ma kakve klase, kaki bakraci sta lupas.:mad:
Oces da kazes da su pre bombardovanja imali klasu a sada je nemaju.

Nazad
Vrh Dno