Šta je novo?

Portal

HL1015

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2006
Poena
319
Čuo sam da će izaći krajem ove godine zajedno sa HL2EP2.
Mislim biće dobra fora na par dana - npr. napraviš dva portala (jedan portal iznad neprijatelja, a drugi ispod. :d
Nažalost biće samo singleplayer.

In Portal, players control a test participant in the Aperture Science Enrichment Center. Using the "Aperture Science Handheld Portal Device", players perform a variety of tests, such as creating portals to knock over turrets and other objects or moving to a previously unreachable area. Guided by an electronic female voice that is at once both comical and subtly threatening, players must either complete these objectives or fail the test. Failure or refusal of a test likely results in death.

Portal has been confirmed to be set in the Half-Life universe[1]. Certain aspects similar to the Half-Life universe can be noted in the official trailer, such as the turrets, which operate and sound exactly like those that the Combine implement, though this may only be due to the use of sounds from Half-Life 2 as placeholders. Also, orbs like those that the Combine use in the Citadel are also seen, with sockets similar to those seen in Half-Life 2: Episode One, again, potentially placeholders or possibly intentional.

Prilozi

• 0706portal.jpg
    0706portal.jpg
    19.6 KB · Pregleda: 39
  • 250px-Portal1.PNG
    250px-Portal1.PNG
    38 KB · Pregleda: 57
vec smo diskutovali na temu ove "kradje" od Prey-a ;)
probaj original

***, ovaj Valve je kao Crna Guja u 1. sezoni, koji kada god mu neko nešto predloži kaže "Wait, I have a better plan", pa ponovi od reči do reči ono što mu je neko predložio, a pošto je princ ne smeju da mu k*njaju...
players perform a variety of tests, such as creating portals to knock over turrets and other objects or moving to a previously unreachable area. Guided by an electronic female voice
Genijalna zamisao. Živo me zanima zašto uopšte postoje kontrole, zašto ne naprave animaciju u dužini od 3-4 sata i ja bez cimanja odgledam do kraja kako se igra igra sama...

Pa polako, EP1 je od 2h igranja imao 1.5h skriptovanih sekvenci, treba da navikavaju igrace postepeno:D

vuk204 je napisao(la):
Pa polako, EP1 je od 2h igranja imao 1.5h skriptovanih sekvenci, treba da navikavaju igrace postepeno:D
au, jest vala... sad kad se prisetim i SIN-a... samo sto je tamo bilo malko zanimljivije gledas u onu dudatu cicu ...
mozda ce se i desiti ono sto Filip kaze, eventualno ces u par navrata imati priliku da kliknes na mesto zbivanja ...

ToxiC je napisao(la):
vec smo diskutovali na temu ove "kradje" od Prey-a ;)
probaj original

Ma prešao sam ja Prey još pre nedelju dana, nego će i ovo biti dobro.

HL1015 je napisao(la):
Ma prešao sam ja Prey još pre nedelju dana, nego će i ovo biti dobro.
Na osnovu? Grafike? Gejmpleja? Baš sam zaintrigiran da me vodi glas koji će mi govoriti šta da radim, davno nisam igrao tutorijale, pa će mi ovaj tutorial od 4 sata nadoknaditi sve što sam propustio :)
Ovo će biti klasično smaranje sa nekim portalčićima, radi demonstracije "nikad viđene tehnologije", nešto kao Lost Coast...

Nazad
Vrh Dno