Šta je novo?

Portable baterija 10000mAh

m4rkon1

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2010
Poena
320
Ima li neko preporuku za bateriju od 10000mAh, treba mi za Note 4, da ima fast charge i da je generalno pouzdana.
Bitno mi je da je ima u nasim radnjama, posto idem na put za par dana, pa ne mogu da narucujem preko neta.

Ova u Vip-u morala bi da je orginal. A cena vise nego korektna. Ali mislim da nema fast chrarge. Ima izlaz od 2,1 A.
Note 4 isto nema brzo punjenje (ako se ne varam)

Je l' to ovaj pb?
https://www.mi.com/sg/battery2/

Nikakve specifikacije nisu naveli *mjau**mjau**mjau*

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Mislim da je ova. Vise izgleda lici na nju po izgledu.
https://www.mi.com/in/10000mah-mi-power-bank-2i/

Ne znam kakva je kupovina sada pred kraj 2018. Coolpad Big Boy power bank-a.
Da li je ovo sto se prodaje kod nas samo ono sto je ostalo na lageru ili i dalje ide proizvodnja.
Ako je proizvodnja prestala 2016. dzabe sve, jer je sigurno opao kapacitet baterije.

Ja imam ADATA AP16750, kao sto ime kaze toliki ima i kapacitet, takodje mi je trebalo za put, a nigde nisam uspeo da nadjem Xiaomi powerbank, pa sam uzeo ovaj. Iskreno nisam smeo da telefon kacim u neki Thrust, Hama ili drugi no name bank.
Iznenadio sam se da puni problizno brzo kao i pravi punjac, u pitanju je Nokia 7 Plus, ima i dva izlaza, i sto je najbitnije ne greje se prilikom punjenja telefona. Mislim da je jos ima u Viph**se, mene je kostao 2500din uz online porudzbinu

Poslednja izmena:
Odlicna je Adata. Imam ja prethodni model koji sam kupio prosle godine na istom tom mestu, platio 4000 din i stvarno sam prezadovoljan.

Kupio sam danas u VIPu Mi Power Bank 2S od 10000mAh.
Ima sa strane onu grebalicu da mozes da proveris da je original.
Hvala na savetu @Sync, u drugim radnjama je mnogo skuplje.
Stavio sam sad da se napuni pa cemo videti posle da li radi Fast Charge sa mojim Note 4, on ga podrzava sigurno.

Potvrdjujem, radi Fast Charge normalno.
Odlicna stvarcica, ja sam prezadovoljan za 20e, lepo i izgleda, ima 2 izlazna porta tako da mozete 2 uredjaja u isto vreme da punite.
Jedino me buni ovo dugme sto ima, ne znam cemu ono sluzi, samo da prikaze trenutno stanje na LE diodama?
Posto se diode, a i sama baterija gase kad detektuju da nema nikakvog opterecenja na ulaznom ili izlaznim portovima.

Da, dugme služi kako bi prikazalo koliko je još ostalo baterije, ali i zadržavanjem dugmeta 10 sek. baterija se restartuje. Dešava se nekad da zaglupi baterija i ponaša se kao da nije ispravna.

Vrh Dno