Šta je novo?

Port forward na Lelekom HG520? (za VNC)

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Treba mi da forwardujem port da bih mogao da pustim VNC za VMWare klijentima.
Sta god sam probao, vec nekoliko sati ne uspeva :(
Lapotp je povezan wireless-om, ne odgovara mi uospte da se bakcem kablovima ako to uopste znaci (a mislim da nema razlike za forwarding).

Preko admin/ztonpk, idem u NAT->Port Forwarding, upisem port i moju local IP (192.168.1.4 je stalno za laptop).

Isprobavam sa uTorrent-om da li je forwardovan port, jer mi je to najlakse za proveru, ali ni sa ukljucenim uPnP i iskljucenim firewall-om na ruteru nista ne dobijam :(

Da li treba jos neka glupost da se uradi? Znam da su moji na PTT-u imali slican ruter (isto neki Huawei HG520 serija) i sve je radilo ovako... ali kod mene mucak :(

Znam da mogu TeamViewerom da se ne bakcem sa ovim, ali TV ima dva velika nedostatka:
- kosta previse za poslovnu svrhu, i ono bitnije:
- ne startuje se automatski kad se rebootuje racunar :D
VMWare VNC dozvoljava da se vidi cak i reboot screen, znaci cela masina se VNC-uje, ne samo unutar VOS-a.

Pod Number of IP's selektovano "single"? Kod mene na 520c sa multiple forward ne funkcionise...

Poslednja izmena:
Da, Single je.

Niko? Kako forwardujete port za uTorrent preko WLAN-a?:) To mi isto treba samo za VNC port.

AAAAaaaaa. glupi Windows firewal... ugasio sam ga i nije radilo, podesio sam Inbound i Outbound rules i sada vec radi... izvinjavam se :) Ne znam sta mu je bilo..

Nazad
Vrh Dno