Šta je novo?

PORT FORWARD - kako???

japi

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
309
Utorrent mi je uzasno spor, probao sam svasta ali nista ne vredi,

a onda nacuo da treba da uradim PORT FORWaRD...

Neka mi neko objasni o cemu je rec, i kako se to radi...

Skinuo sam PFConfig, aloi nije bilo za SAGEM F@ST 800...

uzmi neki model koji je slican njemu. Pogledaj sta otprilike treba da se odradi i pokusaj da izvalis analogiju opcija. lol

Stvarno ne znam zasto toliko zracite s tim port forwardom po ceo dan... Necu vise nikom odgovarati, sve je lepo objasnjeno i cak imate SLIKEEEEE!!!!! Ne mogu pomoci bolje od toga...fala

Fala ti u svakom slucaju!
Kad nece nece!
Izvini za jonsko zracenje!

pa kako zemljace da ti objasnim preko postova izvini ??? NE moze bolje od onih slika. Jedino ja licno da dodjem da ti namestim, sto je suludo

e, ni meni nece da uradi port forward....

isti problem kao MADNESS...

e, ni meni nece da uradi port forward....

isti problem kao MADNESS...

Probao sam sve SAGEm-ove rutere, ali nece nikako da mi udje u moju STATIC IP, u tome je problem...

Poslednja izmena od urednika:
kako mislis nece da udje??? Ti moras da napravis prvo static ip... imas tamo tutorial za to takodje.

Pa prodjem kroz ceo tutorial(i za static ip i za forwardovanje portova), i uradim sve od pocetka do kraja kako mi pise u tutorialu, ali jednostavno nece da mi udje...

Poslednja izmena:
ali jednostavno nece da mi udje...

mozda bi malo podmazivanja pomoglo :d

kakav bre port forwarding....vi imate USB ADSL modem koji 99% radi u bridged mode-u (ovo se prepoznaje ako vezu svaki put pokrecete rucno). nema tu nikakvog rutiranja. proverite da li imate neko setovanje u firewall-u za saobracaj po tim portovima.

Nazad
Vrh Dno