Šta je novo?

Popusti????

DaPimp

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2005
Poena
680
Da li ima nekih zanimljivih novogodishnjih popusta ?? i gde ??? recimo za plocu , graficku , memoriju i procesor :D da li ima nekih osetnijih popusta, da li je neko primetio?

THNX IN advance.!~

ma kakav popust ... ,konkurencija je suvise slaba za to , ovde se svi drze istih cena manje vise , posto nabavljaju od istih uvoznika kojih je nekolicina .
mozes ustedeti jedino ako svaku komponentu trazis posebno i tako nadjes najjeftinije , ali pitanje koliko se to isplati posto zahteva puno vremena .

Poslednja izmena od urednika:
Ja mislim da niko nedaje sada popuste to je za proslu novu godinu ali onda nije bilo PDV-a a sada zbog njega se nikome ne isplati da daje popust.

uh znaci situacija je beznadezna :(
A mislio sam da cu za manje para da dobijem vishe s obzirom na pretpraznicno raspolozenje . razocarao sam se :D:D:D
A sad opet pricao sam sa jednim dilerom, i on kaze da ce cene pasti posle bozica.
Da li neko zna nesto o tome , i koliko je to sigurno , mislim pitam cisto da li da cekam ili da odem lepo sutrai kupim sve.

Popust ima umesto 99.99 $ mozes da kupish za 99.89$
E sad ako kupish milion ima neka vajdica hehehe
Popust u Srbiji =
Gazda kaze " e maco vidi dupliraj cene i onda napisi 30% popust".
Idi u harods pa tamo ishti popust :)

mogucnost je nikakva,jer drzava mora da ima budzet,ne bi li vracala dugove...plus jos X stvari koje se rade sa novcem od PDV-a,koje zna verovatno nekoliku ljudi u drzavi :d

Vrh Dno