Da, bas im je los sajt, otezano dosta bez potrebe i ne samo to sa cenama vec na skoro svakom koraku.Tek je ludnica u ovom Jasminu što kad otvoriš stranicu nema nijedna cena. Moraš za svaki proizvod da otvoriš stranicu proizvoda da bi video cenu... Ovo još nisam video.
Ovo preskočiti molim Vas.bezkontaktni toplomer
vec nekoliko puta kupujem sa originalniparfemi.rsDa, bas im je los sajt, otezano dosta bez potrebe i ne samo to sa cenama vec na skoro svakom koraku.
Jel ima jos neka radnja parfema tog tipa, da sigurno prodaje originale? (Ne ovi nepoznati i mali sajtovi koje je neko juce sklepao)
Kaze moj komsija dok nisam kupio aparat za pritisak nije mi bilo nista, sad svaki cas merim, pa sam sat vremena zdrav, pa sat vremena umiremPrizma BF popust, nije loš trenutak da se kupi aparat za merenje pritiska, bezkontaktni toplomer, inhalator itd.
![]()
Prizma Ltd
Prizma is Limited company with a tradition of 30 years whose primary activities are production, distribution and sale of home and professional medical equipment.www.prizma.rs
Da li si mozda pratio cene ranije da nije naduvan popust? Bas mi treba aparat za merenje pritiska a ne bih da nasednem na lazni popust.Prizma BF popust, nije loš trenutak da se kupi aparat za merenje pritiska, bezkontaktni toplomer, inhalator itd.
![]()
Prizma Ltd
Prizma is Limited company with a tradition of 30 years whose primary activities are production, distribution and sale of home and professional medical equipment.www.prizma.rs
Možda su malo naduvane cene, ali ne značajno, popust mi deluje kao 15-20% realno.Da li si mozda pratio cene ranije da nije naduvan popust? Bas mi treba aparat za merenje pritiska a ne bih da nasednem na lazni popust.
U G model PRIZMA YE660D je 500 din jeftiniji.Da li si mozda pratio cene ranije da nije naduvan popust? Bas mi treba aparat za merenje pritiska a ne bih da nasednem na lazni popust.
Ja za sad nemam problema tj. bar mu verujem, a kad bolje razmislim, mozda me i lazeDa bar radi kako treba nego bukvalno bacanje para. Moji ga kupili takođe tamo negde tokom pandemije, nisam verovao koliko su ga platili. Merači pritiska i inhalatori su uglavnom OK
Za strane znam, mislio sam domace proverene online radnje.sephora ali nema sajt u srbiji.
Upravo takvi sajtovi mi ne ulivaju poverenje. U samom nazivu original je red flag. Sajt izgleda malo sklepano i amaterski.vec nekoliko puta kupujem sa originalniparfemi.rs
super su cene i sve legit
imaju dosta puta i dobre popuste a svakako su vec jeftiniji nego jasmin i slicno
Ovo tek izbegavam, jer ne znam ko je pouzadan prodavac. Ne zna ni on sam, jer mozda dobija neku fals robu, a da toga nije svestan. Misli da prodaje originale, a prodaje samo dobre kopije.imas i grupu na fb parfemska druzina gde imas dosta pouzdanih prodavaca
ovo sve na osnovu licnog iskustva i veruj mi isplati se
Zasto? Jel moze pojasnjenje?Ovo preskočiti molim Vas.
Nemam razloga da lazem, meni ni iz dzepa ni u dzep.Eto covek jos jedan je napisao da laze kao pas 😀
Pitao me jos jedan gospodin na pp pa evo odgovora, kopiram...
Zato što smo kupili za kuću i za posao u doba korone. Zato što je krš i nije pouzdan.
Zato što par godina niko nije imao temperaturu meren sa ovim, a bilo je slučajeva gde je bilo i ljudi su dolazili na posao sa koronom.
Onda se pojavi žena, tj devojka u firmi koja ima takvu neku cirkulaciju i glava joj je uvek vruća, gori, takodje i u uvo mereno i ovo čudo pokazuje 37, sa 8, 38. Uzme onaj pravi i izmeri i naravno nema, 36 sa 4 recimo.
Nemojte se oslanjati na ovo, pogotovo deci kad merite. Roditeljski savet...
Da dodam da je pukla ona plastika gore, ispada, a placen 10 somica...
Razumem skepticnostZa strane znam, mislio sam domace proverene online radnje.
Upravo takvi sajtovi mi ne ulivaju poverenje. U samom nazivu original je red flag. Sajt izgleda malo sklepano i amaterski.
Nemaju fizicku ranju gde mogu da pomirisem ili pogledam pakovanje pre kupovine i uverim se da je original.
Ne znam da li je legit, cesto takvi valjaju samo dobre kopije.
Mozda gresim, ali izbegavam kupovinu na takvim mestima.
Ovo tek izbegavam, jer ne znam ko je pouzadan prodavac. Ne zna ni on sam, jer mozda dobija neku fals robu, a da toga nije svestan. Misli da prodaje originale, a prodaje samo dobre kopije.
Nekad cak prodaju saniranu robu (zaista originali kradeni po Italiji), a u sledecoj turi mu uvale kopije za koje on misli da su isti oni originali.
Ne verujem ni Jasminu 100% da mi prodaje original, a ne nekom pouzdanom prodavcu na crno.
Ovo sa parfemima je isti slucaj kao sa praskovima i deterdzentima na pijaci. Lici na original, ali nije. Pouzdan prodavac nekad prodavao legit Ariel, a sada valja svercovan iz Turske koji je fals. Plazma keks koji je prevljen u podrumu. Tunjevina iz Poljske koja nije prosla sve kontrole, da li zbog nivoa zive ili opiljaka sa proizvodne trake, itd, itd.
Ako trazis preporuku za sajt tog tipa kao Jasmin, a nemas 100% poverenja ni u Jasmin, onda su svi sajtovi za koje si dobio preporuku legitimni.Za strane znam, mislio sam domace proverene online radnje.
Upravo takvi sajtovi mi ne ulivaju poverenje. U samom nazivu original je red flag. Sajt izgleda malo sklepano i amaterski.
Nemaju fizicku ranju gde mogu da pomirisem ili pogledam pakovanje pre kupovine i uverim se da je original.
Ne znam da li je legit, cesto takvi valjaju samo dobre kopije.
Mozda gresim, ali izbegavam kupovinu na takvim mestima.
Ovo tek izbegavam, jer ne znam ko je pouzadan prodavac. Ne zna ni on sam, jer mozda dobija neku fals robu, a da toga nije svestan. Misli da prodaje originale, a prodaje samo dobre kopije.
Nekad cak prodaju saniranu robu (zaista originali kradeni po Italiji), a u sledecoj turi mu uvale kopije za koje on misli da su isti oni originali.
Ne verujem ni Jasminu 100% da mi prodaje original, a ne nekom pouzdanom prodavcu na crno.
Ovo sa parfemima je isti slucaj kao sa praskovima i deterdzentima na pijaci. Lici na original, ali nije. Pouzdan prodavac nekad prodavao legit Ariel, a sada valja svercovan iz Turske koji je fals. Plazma keks koji je prevljen u podrumu. Tunjevina iz Poljske koja nije prosla sve kontrole, da li zbog nivoa zive ili opiljaka sa proizvodne trake, itd, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari