Šta je novo?

Popusti tokom 2023.

Ova free dostava ne vazi za usb flash na Eplaneti?

Ma salju u mail par dana unazad ali odnosi se na odecu i obucu valjda..

Da li se i gde mogu naci popusti za zimsku obucu, tipa, Merrell, Salmon, Terrex?
Sta je najbolje gledati, sta biste preporucili, do nekog cenovnog ranga 15k

nije tema za preporuke šta kupiti. postoji deo "šta kupiti"

Da li se i gde mogu naci popusti za zimsku obucu, tipa, Merrell, Salmon, Terrex?
Sta je najbolje gledati, sta biste preporucili, do nekog cenovnog ranga 15k
u februaru martu, svake godine druga radnja :)

Tražim da kupim za dete hranililicu peg perego prima pappa. Ako neko negde vidi neko dobro sniženje neka javi :)

edit:
vidim da je ima i na eplaneti, da li bi mozda neki kod mogao da snizi cenu dodatno?

Tražim da kupim za dete hranililicu peg perego prima pappa. Ako neko negde vidi neko dobro sniženje neka javi :)

edit:
vidim da je ima i na eplaneti, da li bi mozda neki kod mogao da snizi cenu dodatno?
Druže uzmi u IKEA hranilicu uz ovu navlaku .
Milion ljudi koje ja znam je ima, uključujući i mene, i te skupe kvazi italijanske suštinski kineske hranilice joj nisu ni za prići...
Naravno, preduslov je da dete samostalno sedi, ali pre toga ti hranilica i ne treba.

U trenutku pomislih da Ljubiša odgovara sam sebi 😁

Druže potrudi se da baš ne poslušaš ženu uvek :)

Iz iskustva takodje pišem, kupili smo neko ludilo od hranilice sliče prirode preko 20k+, detetu.

Sve mu je zanimljivije od hrane, na toj hranilici. >Neće da krka :)

Na kraju poludeo i otišao u ikeu, imaš gore link, ima jastučić na naduvavanje i preko navlaka. Dakle 5 puta jeftinije, ali nije ni bitno to, suština je da dete sedne i jede...

Za manje više iste pare kao taj Peg Perego (200 evra) ima na KP Stokke Tripp Trapp sa svim dodacima za bebu. Suludo.

Mi smo uzeli Maxi Cosi Moa, modularna je i može da se koristi poprilično dugo, može da se montira na stolicu (ako putujete negde pa da ne nosite celu stolicu), može da se koristi kao stoličica i stočić... Baš je upotrebljiva. Mana je što se ne sklapa kao "tradicionalne" hranilice pa ne može da se gurne iza vrata da ne smeta, ali mi smo iskreno prezadovoljni. Naravno, nismo platili koliko je koštala kod nas, dovukli iz nemačke, otprilike duplo jeftinije nego kod nas kad smo kupili.

da se vratimo na temu. hvala na razumevanju

Cesto se ovaj sat pazario preko Ananasa na raznim popustima, isao od 3590 do 3990, evo ga sada i u Xiaomi store po do sada najnizoj ceni. Kome treba skroz lepa kupovina za ove pare, ja ga klincu uzeo u nekoj turi na Ananasu za iste ove novce.

Neko neki popust da ima u Gigatronu ili tako nekom lancu ! Kupili bi masinu za susenje vesa!! Hvala

key-visual.jpg

Opet daju 1000 na 3000. Pa ko voli, evo pravila: https://pgonlinepromos.rs/pgcashback2/terms-and-conditions

Ja sam to vec koristio u prethodnoj akciji, a evo i juce sam poslao novi račun. Relativno brzo vrate novac na račun. Dobra akcija.

Šta si kupovao? Vidim da su manje-više svi proizvodi dosta skupi od onog što meni treba. Ne nađoh normalnu cenu za recimo prašak pa da se isplati s tih 1000 din popusta.

Zavisi šta je kome normalna cena. Nećeš kupiti nešto što inače ne kupuješ, samo da bi iskoristio kupon. Kad je prošli put bila akcija, u mom lokalnom maksiju su Fairy Platinum tablete bili na popustu, bio je i Ariel od 8 ili 9kg i to je bilo 29xx, pa još jedan Fairy i procentualna ušteda je stvarno bila extra.

Šta si kupovao? Vidim da su manje-više svi proizvodi dosta skupi od onog što meni treba. Ne nađoh normalnu cenu za recimo prašak pa da se isplati s tih 1000 din popusta.
Imam malu bebu pa sam kupovao uglavnom pelene. To je samo po sebi skupo i lako pređeš tri hiljade.

To je i razlog što su mjesečna pakovanja Pampers pelena isključena iz akcije. :D

BC - Group, kupon za -2000 za laptopove: Uzmi2k

registrujte se da imate "vip" cenu, pošaljite ponuđenu cenu da biste eventualno dobili još nižu, a onda iskoristite i kupon prilikom naručivanja

Ovaj kupon važi i za veš mašine (to gledam ovih dana), pa verovatno važi za sve proizvode.

Ovaj kupon važi i za veš mašine (to gledam ovih dana), pa verovatno važi za sve proizvode.
Da bi se uneti kupon mogao primeniti minimalna vrednost korpe mora biti 30000 RSD
BC - Group, kupon za -2000 za laptopove: Uzmi2k

registrujte se da imate "vip" cenu, pošaljite ponuđenu cenu da biste eventualno dobili još nižu, a onda iskoristite i kupon prilikom naručivanja
Mislim da ne moze kupon posle cenkanja

Nazad
Vrh Dno