Šta je novo?

Popravka Samsung S5230

tarzan1321

Čuven
Učlanjen(a)
12.06.2004
Poena
619
Problematika je sledeca. Na Samsungu S5230 je riknuo touchscreen. Telefon normalno radi, kao i sam screen, tj. sve se prikazuje, ali touch ne radi. Nosen je u servis, promenili dva nova screena i opet nije radilo. Vratili su mi telefon jer ne znaju kako da ga poprave, ne znaju ni sta mu je, ali znaju da se popravka ne isplati.

Da li je neko imao ovakav kvar, ili sta bi mogao da bude uzrok ili nacin i cena popravke? Interesuje me i ko bi to mogao da popravi? Telefon nije polivan niti ispustan, vec je samo prestao touch da radi.

Hvala za bilo koju pomoc :).

Pa tu je crko digitiser. Ako ekran radi kao što kažeš, a ne prenosi komande. Mada, malo mi je verovatno da su menjali ekran a nisu i digitiser. Nosi u drugi servis.

---
desire + oxygen 2

I meni je malo cudno da to nisu u servisu promenili. S obzirom da se radi o relativno kvalitetnom servisu (po iskustvima drugara), moguce je i da su proverili digitizer, ali da to nije bio uzrok kvara.

U svakom slucaju planiram da odnesem u drugi servis.

Ne znam koji je servis koji saradjuje sa Telenorom, ali oni zavrsavaju posao bas brzo. Sestraje prosle godine imala isti problem sa tim telefonom i resili su problem za oko 7 dana. Dva puta, posto je par dana posle popravke opet crkao :D, ali sve to pokrila garancija. Bio je problem u nekom delu koji vezuje digitiser i plocu oba puta.

A koliko kosta displej? Uredno sve radi ali je izgreban do necitljivosti.

Nazad
Vrh Dno