Šta je novo?

Popravka MSI GTX 460

shomiNBGD

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2013
Poena
495
Moja oprema  
Monitor
AOC CQ32G1
Miš & tastatura
Logi G513 & G502
Laptop
HP Elitebook 850 G8
Tablet
Galaxy Tab A8
Mobilni telefon
Galaxy S23 Ultra
Pametni uređaji
Galaxy Watch 5
Steam
shomispc
Pristup internetu
  1. Optički internet
Cao svima,

Izvinjavam se ako otvaram duplu temu, ali nisam pronasao ni jednu zivu temu o popravci graficke karte.

Konkretan problem je sledeci:
Prekjuce, dok sam igrao csgo, krenuli su da mi se pojavljuju krupni pikseli po ekranu i da mi zamrzava aplikacija. Ubrzo sam dobio poruku ~nvidia driver has stopped, ali se slika vratila u normalu za par sekundi.

Juce, upalim racunar, krenem da skidam GoT i odjednom dobijem crn ekran. Restartujem komp, odradim repair windowsa, ali avaj, dobijam horizontalne straftice po ekranu.
Windows je vise ne prepoznaje (odnosno, prepoznaje je kao neku grafiku od 256MB) i ne mogu ni drajvere da instaliram (tj instalacija prodje ali posle reboota kao da nije instalirano)

Moje pitanje je da li postoji neko ko to moze da popravi, posto grafika uopste nije losa a bolja mi i ne treba? I da li se to isplati popravljati ili da uzmem neku od ~30e ovde u oglasima? Ne bih da ulazem nista ozbiljnije posto svejedno hocu da se prebacim na laptop u skorije vreme.

Hvala unapred svima :)

Možeš da probaš "pecenje",ako je u pitanju hladan lem,ali to bolje da ti objasni neko stručniji od mene :)

Nisam bas vican popravkama, ali sad cu da potrazim temu sa pecenjem pa cu da pitam tamo za savet :)

Hvala :)

Nazad
Vrh Dno