Šta je novo?

popravka compaq armade!?

• Začetnik teme Začetnik teme Bu2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bu2

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
319
Dakle imam compaq armada V 300 , gdje bih mogao da ga popravim i dali se isplati, ispanuo mi je na cosak gdje se napaja preko adaptera i od tada ne radi ,nikakav signal ne daje , cak ni lampica od napajanja preko adaptera ne svijetli , ako neko ima neki savjet ili broj nekog servisa neka javi,pozdrav!

Prilozi

• compaq armada.jpg
    compaq armada.jpg
    374.7 KB · Pregleda: 68
Idi na http://www.hp.co.yu/ovlasceni.html pa vidi ko je servis za laptopove.

O tome da li se popravka isplati zavisi koliko ista kosta i koliko ti Armada treba. Znaci, samo ti mozes da odlucis.

P.S. Koliko je stara makina? Ne mogu da verujem da jos nisi skinuo onu "Warning" nalepnicu

oko 4 godine ,mislim, a nalepnica mi ne smeta , smeta mi "samo" sto makina ne radi :S:

Poslednja izmena:
Ili pozovi Digit (http://www.digit.co.yu), trazi Gagija i pitaj da li on zna gde moze da se popravi.

Malo sam skeptican sa mnogim servisima sa HP sajta, jer nemaju neko dugo iskustvo. Sa druge strane, Digit 15 godina radi sa Digital/DEC/Compaq/HP opremom - imaju malo vise iskustva po tom pitanju...

Jel kuciste osteceno ili samo ne radi bez vidljivih ostecenja? Je si li probao sam da je otvoris? Trebalo bi da se to lako radi: sa donje strane ima jedan sraf koji drzi tastaturu. Odvrnes ga i otkacis onih par (4) kvacica koje drze tastaturu izmedju funkcijskih tastera. Mozda ces nesto moci i da zakljucis...

Ako mislis sam da probas pogledaj informacije na http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...skId=101&prodTypeId=321957&prodSeriesId=96237

Srecno

Kuciste nije uopste osteceno , ovo je slika kako sada izgleda , inace citavog sam ga rastavio u parcice ( iskreno, mislio sam da ga necu ponovo sastavit bez viska djelova ,ali...) po meni izgleda sasvim OK nije nista osteceno , isprzeno ili sl. Ponovo sam lemio uticnicu za napajanje jer je izgledala kao otkacena i opet nece , e jos sam zaboravio da je baterija potpuno crkla neznam imali to kakve veze sa tim?

Jesi li probao da ga ukljucis na napajanje bez baterije? Mislim da bi tako trebao da radi - cisto da proveris da baterija ne pravi neki problem.

Ako hoces mogu veceras da probam na mojoj Armadi E500 da li treba da radi bez baterije (samo sa napajanjem).

Pozdrav

probao sam i bez baterije ali ne daje nikakve znake zivota , ali sve se nadam da je neka sitnica tipa los kontakt i sl. Moracu jos jednom da ga otvorim ako ne uspije odnijecu ga na HP servis :crash:

Imam u firmi Compaq Armada E500 (p3 450), i on radi bez baterije savrseno. rafiki jel znas da li moze da se ubaci brzi proc u ovaj E500 ?

EWE ima kvalitetan servis za prenosnike. Nece biti ultra brz, ali ces svakako dobiti korektnu uslugu.

milanbb je napisao(la):
Imam u firmi Compaq Armada E500 (p3 450), i on radi bez baterije savrseno. rafiki jel znas da li moze da se ubaci brzi proc u ovaj E500 ?

Uh, tesko pitanje. Morao bih da precesljam HP/Compaq site, da nadjem technical specifications da vidim. Jel imas CPU koji bi stavio ili ne?

Pozdrav

Samo razmatram mogucnost upgrade-a.... nisam imao priliku da vidim unutrasnjost pa ne znam kako je proc zakacen na MB... a ne znam ni da li je to klasicni p3 ili neki mobile...

Nazad
Vrh Dno