Mene interesuje nesto slicno. Imam vufer od 5.1 sistema, radi, ali zuji kada je ukljucen a ne ide nikakav zvuk. A cak i kada je na standby se cuje malo (to samo nocu mogu da cujem

). Nosio sam kod par matorih servisera u mom gradu, ali oni veze s vezom nemaju, znaju da poprave krs tehniku od pre 30-40 godina (a ni to izgleda).... Jedan je odustao odmah, drugi mi je zamenio kondenzatore i rekao mi da je popravljeno, a ustvari nije... Gluv covek...
Nosio bih vufer u Bg kod nekog ok majstora,ali ne znam ni koliko ce me izaci,ni da li se popravlja ovo....
Pa da pocnem sa opisom problema:
-Kada je ukljucen,zuji. Nije to glasno,ali me opet nervira. Preko dana mozda ne bih ni primetio,ali nocu mi se cini da je glasnije od kompa (tih je komp

).
-Kada je par minuta idle,pa kada pustim neki tih zvuk,cuje se kako krci vufer,sve dok zvuk ne postane malo jaci,onda se unormali... Kada posle toga smanjujem i pojacavam ton (na kompu), nema tog krcanja...
-Kada stavim MUTE na 5.1 sistemu, muzika se i dalje cuje na vuferu, ali tiho i krci. Izvalio sam da zvuk uzima sa Side speakers ulaza (cini mi se). Kada iskljucim taj kabl iz vufera, to se vise ne desava. Tu sam ukljucivao svasta da isprobam, do tog ulaza je nesto,cim tu iscupam kabl, mute radi normalno.
-Nekada kada pojacavam ili smanjujem ton na sistemu, hoce da GRUNE odjednom neverovatno glasno, na 0.5sec, dovoljno da me u*ere. Retko se desava,ali opet...
Sistem je Teufel Concept E Magnum 5.1 Power Edition
Izvini sto sam ti highjackovao temu, ali relevantni su problemi, pa bih da resim i moj usput