Šta je novo?

PopCorn Time stream sa PC na SmartTV?

Stefan5K

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2015
Poena
4
Pozdrav,imam Sony Smart TV(ima ugrađen WiFi,podržava WiFi Direct) i PC koji je povezan na net preko LAN porta,da li bi nekako mogao da steamujem filmove sa PC na TV preko WiFi(pošto vidim da kad gledam film ima opcija koja me podseća na mogućnost streamovanja,u donjem desnom uglu kod podešavanja Aspact Ratio).Net ima: Ping:6 ms,Download 50 Mbit/sec,Upload:3 Mbit/sec.

pa probaj...ja strimujem sa PopCorn Time na Chromecast,mogu i na Tv..ali mi na Chromecast vidi titlove,a na Tv ne....

Ako koristis ovaj sa verzijom 3.9 ili tako nešto onda može da strimuje na DLNA TV. Klikneš na film i onda pored opcije "Watch" imaš ikonicu PopCorna, klikni na tu ikonicu i treba da se pojavi meni uredjaja koji su detektovani, odabereš uredjaj i to je to. Evo kako kod mene izgleda taj meni (klikni na sličicu za uvećanje):

primer.png

Kod mene su radili titlovi bez problema.

Inače, ovo mi je jedna od najkorisnijih stvari koje su svojevremeno stavili u Popcorn Time...

Ako koristis ovaj sa verzijom 3.9 ili tako nešto onda može da strimuje na DLNA TV. Klikneš na film i onda pored opcije "Watch" imaš ikonicu PopCorna, klikni na tu ikonicu i treba da se pojavi meni uredjaja koji su detektovani, odabereš uredjaj i to je to. Evo kako kod mene izgleda taj meni (klikni na sličicu za uvećanje):

Pogledajte prilog 191388

Kod mene su radili titlovi bez problema.

Inače, ovo mi je jedna od najkorisnijih stvari koje su svojevremeno stavili u Popcorn Time...

Mali off: Jel ti ovo .se verzija Popcorn-a?

Screenshot_2.jpg
Kod mene nema te opcije.Šta da uradim?Napravio sam DLNA server i sve je povezano.

Sada sam instalirao onu 3.9 verziju i sve je odlično,ali nema prevoda,kako to da stavim(probao sam da stavim podrazumevani prevod na srpski,ali opet ništa,probao sam i da preko Serviico namesi mali nije radilo)?

Ne znam koji model sonija imaš ali sumnjam da ćeš sa pop-cornom uspeti da strimuješ titl. Sa kompa možeš strimovati ako skineš u MKV kontejneru i ubaciš naš prevod uz pomoć (ja koristim) mkv-merge i to je to...

Upalim ovu .ws verziju i iscita mi listu filmova ali na koji god da kliknem nece da ga otvori.... Dok serije isto iscita ali ih mogu otvoriti. Jel imate vi taj bug?

Upalim ovu .ws verziju i iscita mi listu filmova ali na koji god da kliknem nece da ga otvori.... Dok serije isto iscita ali ih mogu otvoriti. Jel imate vi taj bug?

Isti problem i kod mene...Inace, pustih neku seriju, i krenuo je i prevod da strimuje na tv...ali doduse pogresan

Sta nece da otvori, onaj screen sa info kad se klikne na film, ili nece film da pusti?

Da onaj screen sa info.... A samim tim ne mogu ni da pustim film.

Što se tiče titlova to izgleda zavisi od TV-a. Ako vam rade titlovi sa bilo kojeg DLNA servera (Serviio, Plex, UMS..) treba da vam rade i preko Popcorna.

Nazad
Vrh Dno