Šta je novo?

Pop-up prozor u AVP-u

Visente

Čuven
Učlanjen(a)
21.03.2002
Poena
620
Zna li neko kako se uklanja pop-up prozor (onaj ne kome piše: "The antivirus bases set is out of date. Do you want to update it now?") koji se pojavljuje prilikom podizanja Kaspersky AVP monitora?

U AVP scaneru ovog programa postoji opcija u "Options" > "customize" > "check for update evry..." Pa vi odredite koliko dana; ili možete da isključite ovu opciju. Međutim to ništa ne pomaže - šta god ovde uradili pop-up prozor se nastavlja pojavljivati? Napominjem da se to događa i kada je baza osvežena sa najnovijim kumulativnim updateom.

Dakle, domaći zadatak je - zna li neko kako se ovo uklanja?

posto je ipak neki problem kod tebe sa bazom, lepo je ti obrisi pa skini celu koja ima 53484 definicija.

da baza se za verziju 3.5.133 nalazi u "C:\Program Files\Common Files\AVP Shared Files\AVPBASES"

Golden je napisao(la):
posto je ipak neki problem kod tebe sa bazom, lepo je ti obrisi pa skini celu koja ima 53484 definicija.

da baza se za verziju 3.5.133 nalazi u "C:\Program Files\Common Files\AVP Shared Files\AVPBASES"

Ću da probam - što da ne probam?! :p :D

Golden je napisao(la):

Huh, ja probo dok sam još bio na vezi. I ništa ne biva.:(

Samo, moja zadnja baza (od 04. Marta) ima 52.313 definicija. Odakle ti ova od 53484 ? Mogu da skinem i one nedeljne od tada pa na ovamo i možda to tada proradi, ali to mi je malo previše posla da svake nedelje (ili još gore) svakog dana skidam nove definiceje za AVP. Hteo sam da svaka 3 meseca skinem kumulativnu defijiciju i u "Options" > "customize" > "check for update evry..." podesim na 90 ili 100 dana i ne mislim o tome naredna 3 meseca. A'l o'e !?

skini mesecnu sa http://www.kaspersky.com/updates.html a ostali update uradi preko samog AVP-a tako ces dobiti tu cifru
Inace neznam kako bi uspeo da iskljucis na 3 mes. podsetu za update baze. Mozda i nemoze ali da je iritirajuce, jeste!

Vrh Dno