Šta je novo?

Pop-Corn Time (Online filmovi)

Tebra ti znas za ovaj program i to je lepo i kapiram da je to ok, i sada ja ovde ispadam ****** jer sam snimio tut i objavio ovde da bih mozda pomogao nekom jer sam sve objasnio detaljno, onda dodjes ti i pricas ovde kako je program vec poznat i sve to, 65% korisnika nemaju veze o programu, i zato mislim da je bolje da kazes, program je vec poznat ali svaka cast na ulozenom trudu da bi snimio video, kao sto bih ja tebi rekao ili bilo kome gde vidim da se neko potrudio. Hvala lepo.

Program je poznat vec godinu dana ti kasno si ga upoznao :D

Ne da je dugo poznat, nego doslo vreme i da ga gase.

@ed hunter3

Običan torrent klijent sa fensi izgledom. Ali izgleda došlo vreme da se gasi, neki osnivači su valjda rešili da napuste "projekat" zbog pritiska sa raznih strana boraca protiv piraterije

mene savrseno briga za pitanje piraterije, i drugi dobijaju moj rad koji je mnogo vredniji od filmova za dz

Svako gleda se njegov rad isplati, kao sto ja gledam za sebe, odradim tut i objavim da ljude bace pregled,like,share,sub, pomognem njima, zaradim neku kintu zza sebe i dodje covek i hejtuje to sto se ti trudis, brate odradi nesto prvi cu da ti pruzim podrsku da uspes da ti pomognem i slicno, mada neki ljudi su stvarno nerazumni.

Koristio sam stariju verziju 3.8.2 ali koliko vidim sad nemoze da radi. A kod ove 5.0 verzije na primer kod polja potraga nije radio sistem copy paste a i generalno mi je smetao taj noviji izgled.

Poslednja izmena:
Na tom novijem mi ne čita slovo Č i još neko sa kvačicom ali ne znam koje.

U 5.4 verziji nema opcija da strimuje direktno na TV

Kod mene je tv sekundarni monitor spojen za pc preko HDMI kabla. Pa kad pustim na pc-u ide i na tv-u. Znam za 1250. Ali ne vidim gde mogu u ovoj novoj verziji da to namestim.

Zaboravio sam da napomenem da nova verzija ne daje mogucnost koriscenja alternativnog koriscenja VLC playera ili ja to nisam nasao. Ne znam sta se desava ali kod nove verzije dosta filmova nema srpski/hrvatski prevod. Vratio bih se na stariju verziju koju sam koristio ali jednostavno ne funkcionise. A i baguje pa kad se otvori nema ponudjenih filmova sa obavestenjem da nista nije pronadjeno.

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da napomenem da nova verzija ne daje mogucnost koriscenja alternativnog koriscenja VLC playera ili ja to nisam nasao. Ne znam sta se desava ali kod nove verzije dosta filmova nema srpski/hrvatski prevod. Vratio bih se na stariju verziju koju sam koristio ali jednostavno ne funkcionise. A i baguje pa kad se otvori nema ponudjenih filmova sa obavestenjem da nista nije pronadjeno.

Imas opciju da rucno ubacis titl koji ti sam trebas da skines sa neta, mislim da je problem time resen..

E hvala pokusacu ali ova sporost i bagovanje....:mad:

Sad je ok ali u jednom momentu se zabaguje i pokazuje kako nema folmova(kako nista nije nasao) i nije to samo jednom. Neznam sta je uzrok.

Nazad
Vrh Dno