Šta je novo?

Poomagajteee....MOHAA

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Imam gadan problem...kad treba da pocne neka misija ili tutorial gad me izbaci u windows i pokrece internet konekciju...kad to ugasim i vratim se u igru ne mogu da koristim misa...sto je najgore presao sam pola prve misije ali ne mogu dalje...
fps bez misa...ko da igram Duke-a :D
BTW igra je vrhunska

filipenko je napisao(la):
BTW igra je vrhunska
cek,polako da je i mi nabavimo, pa ce da sredimo nesto preko veze za tog tvog mishonju :D ;)

filipenko je napisao(la):
Imam gadan problem...kad treba da pocne neka misija ili tutorial gad me izbaci u windows i pokrece internet konekciju...kad to ugasim i vratim se u igru ne mogu da koristim misa...sto je najgore presao sam pola prve misije ali ne mogu dalje...
fps bez misa...ko da igram Duke-a :D
BTW igra je vrhunska

imam reshenje.......qpi Intela :)))))))))

Nije problem do Intela(driveru lupas:)) nego do toga sto ti verovatno imas WinXP.Problem se desava i sa igrom Battle Realms.Ako ti nesto znaci javi mi pa cu ti poslati link za patch igre Battle Realms:)

pozdrav i srecno:)

Filipenko, pazo ovako ... To se i meni dešavalo. Resetujes komp, otvoris is start7programs/mohaa/ auto configure. Posle toga startujes safe mode, opet te baca u win, na autokonekciju. Otvori auto konekciju na settings pa je zatvori na cancel i onda iz task bara ponovo startuj igru i radice ... Bar meni radi. Ne znam koju grafičku imaš ali Ja mislim da samo Voodoo 3 pravi problem kao i meni.

Pozdrav i Javi sta si uradio !!

PAzi ovako...

Takodje sam imao taj problem i nisam znao do cega je.
Pravo da ti kazem ne znam ni sada...

Ali,upalilo mi je kada sam obrisao MY CONECTION(?!)

Znaci ,obrises samo CONECT TO i to je to!

Provalio sam, naprosto sam obrisao konekcije...ali je mnogo trulo :D
btw driver hvala na savetu ctp;
p.s. nije XP nego ME

Brate, trulo je ali pomaze...

Ziveli!;)

Znate kako.... kada vam ucita windowed mod (pre toga cancel na konekciju) samo uradite alt+enter (vraca u pravi windowed mod) pa onda opet alt+enter...

byMaX je napisao(la):
Znate kako.... kada vam ucita windowed mod (pre toga cancel na konekciju) samo uradite alt+enter (vraca u pravi windowed mod) pa onda opet alt+enter...

I onda ne mozes da kristis misa...:D ctp;

Ljudi, kako da predjem ono iskrcavanje na Normandiju(mislim). Nikako da dodjem do onih kula.

Marko_S je napisao(la):
Ljudi, kako da predjem ono iskrcavanje na Normandiju(mislim). Nikako da dodjem do onih kula.

Jeste malo zapetljano, ali polako se krijes iza onih prepreka i obrati pažnju na mitraljeze sa kula jer oni "šaraju". Malo po malo, i meni je izgledalo teško ali ćeš uspeti ...

Upravo sam zavrsio igru i mogu reci da nigde nisam video gluplji kraj.Em sto sam ocekivao bar jos tri misije em sto sam ocekivao neku spektakularnu zavrsnicu a od svega toga corak.:(

Vrh Dno