Šta je novo?

Pool switcher - traze se beta testeri

marco89

Cenjen
Učlanjen(a)
06.10.2010
Poena
170
Napravih danas(tehnicki juce) pool switcher za cg miner, probajte i javite iskustva. Program skida podatke o profitablnosti s coinwarz.com sajta na jedan minut i switchuje na najprofitabilniji pool koji ste konfigurisali. Samo dodajte sve poolove na kojima zelite da kopate u cg miner skriptu i podesite poolmap.txt file koji dolazi uz program. Program koristi taj file da bi znao koji pool minuje koju valutu, primer fajla koji dolazi uz program recimo mapira litecoin na pool s indexom 2, tj. na treci pool u cgminer skripti posto indeksiranje krece od nule.

Menjanje poolova radi tako sto program nakon sto nadje novi naprofitabilniji coin prosledi conzoli cgminera komande P(ool managment), S(witch pool) i broj poola na koji se prelazi. Ukoliko imate vise cgminer prozora, svi ce dobiti iste komande jer ih je tesko razlikovati. Koristim Win32 API za pronalazenje cgminer prozora i proledjivanje komandi istima. Meni sve lepo radi na Windowsu 8 i cgmineru 3.3.0. Moguce je da program utice i na ostale(ne-cgminer) instance command prompt conzole, kod mene se to ne desava ali imajte u vidu da je moguce. Sam program je pisan u C#-u (.NET 4.0), mozda ga open sourceujem ako bude bilo potrebe.

Probajte i javite kako radi i vredi li razvijati dalje. Sugestije su dobrodosle.

Prilozi

Fin nacin da se ubaci keyloger 🙂

Just sayin' ...

Sta ce meni vase sifre, ja sam programer u Srbiji, placeniji sam od ministara i doktora 🙂

ma da... clan sa dugogodisnjim poverenjem foruma. Modovi, hajde jedan delete teme.

Hvala svima na ukazanom poverenju (punih 2 downloada trenutno) i na hvaljenju mojih namera i sposobnosti kodiranja (losih namera i sposobnosti kodiranja keyloggera nedetektibilnog za antiviruse). Cisto da bih vas razocarao, evo punog source koda s ostatkom projekta. Moracete sami da izbuildujete projekat iz jasnih razloga.

Ja inace nakon 24h koriscenja bacam program na sve svoje mashine.

Prilozi

Da li moze skripta sama da prodaje valute na berzi u najboljem momentu ?

Ovaj program ne, dok postoje autotraderi koji rade tako nesto. Ne bas u najboljem momentu jer ti treba poznavanje buducnosti za tako nesto ali u dovoljno dobrom?

Nazad
Vrh Dno