Šta je novo?

Ponuda Hipernet paketa, promocije i korisnička podrška

Od danas kao nova ponuda, zatrpali mi mejl pdf-ovima. Nema vise 12mes po 1rsd. Net plus tv za yettel korisnike je 1999, paket M.
 
@Yettel Srbija Da li je plan da se u skorijem vremenskom periodu poboljša izbor TV kanala? I da li je plan da se HBO paket uvrsti u najjači TV paket bez doplate?
Zdravo, hvala na javljanju.

Svakodnevno radimo na proširenju ponude kanala, kao i na usavršavanju kompletne usluge.
Na našem sajtu svakodnevno objavljujemo sve novitete i promene u samoj ponudi, pa ti savetujem da svakako nastaviš da nas pratiš, siguran sam da ćeš u budućnosti pronaći sve što ti je potrebno.

~Lazar
 
Hajde vratite do kraja oktobra ili do kraja godine promociju od 14m po 1din.
😊
 
Ćao svima! 🙂



Od juče, 03.10.2022. aktuelna je nova Hipernet promocija.



Svi korisnici koji sklope ugovor ostvaruju popust na mesečnu pretplatu do kraja ugovorne obaveze. 🙂

Takođe, uz to vas čeka i mnoštvo pogodnosti i sa mobilne strane 🙂



Naravno, sve detalje o cenama tarifnih paketa sa popustom na pretplatu, kao i sve druge pogodnosti, možete pogledati na našem sajtu, putem linka: https://www.yettel.rs/sr/privatni/paketi-i-dodaci/hipernet 👈



~Yettel
 
@Yettel Srbija Imam paket sa promocijom 12m po dinar pa posle 4000 regularno, cisto me zanima sta su ova 2 rsd preko za "usluge"?

1667398165940.png

Nije me briga za 2 din preko (iako zapravo ugovor kaze dinar, al' 'ajde), nego da kad se prebaci na regularnu cenu ovo ne postane nesto suludo preko dogovorene cene?

Hvala
 
Ćao svima! 🙂



Od juče, 03.10.2022. aktuelna je nova Hipernet promocija.



Svi korisnici koji sklope ugovor ostvaruju popust na mesečnu pretplatu do kraja ugovorne obaveze. 🙂

Takođe, uz to vas čeka i mnoštvo pogodnosti i sa mobilne strane 🙂



Naravno, sve detalje o cenama tarifnih paketa sa popustom na pretplatu, kao i sve druge pogodnosti, možete pogledati na našem sajtu, putem linka: https://www.yettel.rs/sr/privatni/paketi-i-dodaci/hipernet 👈



~Yettel
Juče je bio 01. danas je 02. a 03. dolazi sutra.

Osim toga, na stranu što su promocije super, ima li nešto što se može uraditi za korisnike koji su sklopili ugovor po lošijim cenema od promocija.
Vi prelazite iz promocije u promociju, a ja se osećam kao ludak što sam potrčao na prvu.

takođe, hntv.rs ne radi. Kao ni aktiviranje aplikacije. Na onom linku nešto/tv se uspešno ulogujem i ukucam kod koji mi izađe u app i piše da je autorizacija uspešna, ali se u app ne desi ništa. ostane samo taj kod večno.
 
Poslednja izmena:
@Bard drugi box je dinar
 
Instalacija i box - 2RSD
 
hoće
 
Pozdrav..Moze li neko da mi pojasni..Naime sredinom decembra mi istice UO sa MTSom i razmisljam sta dalje. Gledam ponudu Yetela i tamo nista konkretno ne pise, pa eto, da pitam ovde..

Da li daju dva box-a? Toliko mi treba i to imam na MTSu bez dodatnog placanja.

Nije mi jasna ona cena (za Hipernet trio M - Nisam korisnik Yetela) precrtana 4.099 a ispod regularna 2.699. Ukoliko imam taj popust 12m x 1.dinar koliko cu da placam sledecih 12. meseci, 4099 ili 2699?

Da li je ovo maksimum sto daju ili moze da se "pregovara" sa nekim akviziterom ukoliko ima takvih na ovom forumu?!

Hvala
 
Daju dva boxa, ako je popust 12x1, onda ide cena od 4099 narednih 12 meseci
 
Hvala...Pa sta znaci onda ona cifra - 2699? Znaci da su ukinuli doplatu za drugi box?!
 
Da odgovorim sebi, posto ne vidim opciju za edit...Placa se ona niza cifra, i dobijam drugi box za dinar mesecno.
 
Da li dodatnu opremu mogu kupovati samo mobilni ili mogu i hipernet korisnici? Konkretno me zanima kupovina apple watch uz reciklazu
 
@Yettel Srbija
Potreban savet od Yettel podrske u vezi placanja interneta.
Od Avgusta sam postao korisnik Hyper Net-a 150/70 i upao u promociju 12m/1din+12m/2299din.
Elem, o cemu se radi. Od Yettel Managera radnje u gradu gde zivim dobio sam savet da sve racune placam sa pozivom na broj koji sam dobio na prvom racumu i da cu tako moci da placam 24m/1150din. Ja sam platio online 1vi racun a drugi je platila supruga (takodje online) ali sa pozivom na broj koji je bio na tom 2gom racunu a ne sa pozivom sa 1vog racuna. Sada sam dobio 3eci racun sa trecim pozivom na broj tako da ne znam vise sta da radim i sa kojim pozivom na broj da placam (obzirom da je 2gi racun vec zafrknuo savet koji sam dobio od Managera) a da bih odrzao ovo ovu formu placanja 24m/1150din???

Hvala unapred!
 
Uvek ce ti pozivi na broj biti drugaciji na svim racunima. Poziv sluzi da njima olaksa da spoje uplatu sa nekom uslugom.
Verujem da im sistem radi automatski po prepoznavanju tih poziva tako da i trece lice moze platiti tvoj racun.
Ako platis bez poziva ili sa pogresnim pozivom, jedini identifikator je ime uplatioca pa onda oni ne mogu automatski da povezu vec mora neko rucno.

Ono sto ti zelis je da se preplatis kod njih za jedan period kako bi tu preplatu cepkao u drugom periodu. Ok resenje za smanjenje troskova.
Moja pretpostavka je da je apsolutno nebitno po kom pozivu ces napraviti preplatu dokle god je poziv na broj sa tvojih racuna (ne ziro racuna nego racuna za uslugu). Time ce oni preplatu (bilo kakav visak koji se napravi) da stave na tvoje ime, odnosno ugovor. Tehnicki, to se vodi kao da si ti jedan racun platio vise puta.
Jedino je pitanje da li ce automatski da razduze novo dugovanje na osnovu stare preplate. Verovatno da hoce.
Dakle, imas vise opcija, da sve nove racune platis po tom pozivu, ali sa vecim iznosom ili da stalno koristis bilo koji od poziva koji si dobio. U oba slucaja se uplata vodi na tvoj broj ugovora.
Sve zavisi kako ti je najlakse. Ako skeniras qr kod, onda samo menjaj iznose po potrebi, a ako placas preko sablona, onda stavi jedan fiksni poziv.
 
@Yettel Srbija da li je miguće da je neko pametan u kompaniji doneo odluku da za pomoć putem call centra može da se obrati "samo osoba koja se nalazi na ugovoru i to pozivom sa broja koji je naveden na ugovoru" ??
Hvala

Ja zbog ovog već 3-4 nedelje ne mogu da ih pozovem, jer sam mobilni broj dao detetu, a različite smo smene. Imam "Izazov" sa prebacivanjem fiksnog broja.


Zdravo, da li možete konačno da mi prebacite fiksni broj ? Ima jedno 3 meseca koliko vas molim.
 
Meni su rekli pre neki dan, da je nemoguce prebaciti fiksni broj sa optike na optiku. Zasto, ne znam... Dzaba sto ce mi Yetel dati drugi broj kada mi je potreban ovaj stari koji je u MTSu.
 
Onda nemoj prelaziti ma Yettel, ostani na MTS.
Ja sam odustao od fiksnog, javio kome treba da me zovu na mobilni, i to je to. Trebao sam odustati i od TV-a, ali sad šta je, tu je.
 
Pa da, nego sam citao da je @vladat1 potpisao prenos broja i da ce se prenos izvrsiti al' eto, izgleda mrka kapa. Inace, MTS mi ne nudi nista za ostanak, iako sam na najskupljem paketu, tj. nude 1 mesec sa 50% popusta. :D Iz SBBa su mi vec nudili, za pocetak, 12. meseci po dinar, i kod njih bi mogao da prebacim fiksni. Videcu, sada trazim sta mi je najpovoljnije.
 
A cek sto mora i fiksni da se prebaci? On neka ostane tu gde jeste, iovako ionako ce te ga placate bilo da je to mts-u, yettel-u ili sbb-u.

Ne vidim svrhu seljakanja fiksnog iz mreze u mrezu kada se na njega ne dobija nikakav benefit.

Ja znam zasto sam otisao sa mts-a jer mi u 21 veku to g**no ne treba u kuci, sluzi samo da me uznemiravaju a ne koristim ga a moram da ga placam, odjavio to cudo presao u yettel i za razliku sto sam placao fiksni uzmem total 40 paket.
 
I meni su iz Yettela sugerisali da fiksni u MTS-u prebacim sa optike na bakar, i da ga tako ostavim, da u Yettelu uzmem novi fiksni broj, pa da prebacim broj iz MTS-a u Yettel kada to bude omogućeno.
 
Odlicno. Tebi tako odgovara. Meni fiksni, tj. stari broj treba i gledam da ga zadrzim.
Без проблема можеш да задржиш, само буди упоран и обавезно да онај дан кад добијеш IDP од МТС, радник Yettela мора затражити пренос броја из МТС јер без тога МТС неће пребацити, изгледа да Yettel не жели кориснике са фиксним телефоном и због тога кажу да се број не може пребацити са МТС оптике на Yettel. Ја сам успео али било је мучно, кад је радник Yettela затражио пренос броја након пола сата стигла је СМС порука од МТС да је пренос дозвољен и после три дана добио сам свој број на мрежи Yettela.
 
Ako neko zna - da li paket GoStart+ omogućava nižu cenu i veću brzinu Interneta?
 
Nazad
Vrh Dno