Bilo je tako, više nije. Sada su isto pravno lice samo drugi brend.Imaju istog vlasnika i osnivaca, ali to su 2 razlicite firme.
Исте су, Супернова је кровно име за Радиус Вектор, Коперникус и остале фирме које је све купио Телеком.Imaju istog vlasnika i osnivaca, ali to su 2 razlicite firme.
Увек су били mts, само нису то смели да кажу. Наводно су само користили њихове просторије за продају својих пакета, но очигледно да су после отворено рекли да су део Mts-aBilo je tako, više nije. Sada su isto pravno lice samo drugi brend.
Исте су, Супернова је кровно име за Радиус Вектор, Коперникус и остале фирме које је све купио Телеком.
Не крију да су део Мтс-а.
![]()
Moja Supernova - privatni korisnici: televizija, internet, telefonija
Superbrzi internet, TV program za sve i najpovoljnija fiksna telefonija. Kao novi korisnik plaćaj samo 50% cene paketa prvih 6 meseci!mojasupernova.mts.rs
Обрати пажњу на име сајта.
Увек су били mts, само нису то смели да кажу. Наводно су само користили њихове просторије за продају својих пакета, но очигледно да су после отворено рекли да су део Mts-a
Кад кликнеш "О нама" - води те на сајт Телекома.
onda je nejasno?Imaju istog vlasnika i osnivaca, ali to su 2 razlicite firme.
i umesto firma stavi brend onda je bolje?Bilo je tako, više nije. Sada su isto pravno lice samo drugi brend.
I dalje su su isto?Supernova i mts optika jesu u vlasništvu iste firme, sada već i završavaju u "istoj sobi", ali su povezane potpuno drugačije dalje ka netu...
Mts optika završava na magistralnim vezama gde i xDSL, imaju pristup istim access serverima istim serverima za VoIP itd, dok supernove sve ide iz tvog grada tunelirano do Beograda (u Kopernikus ili tkc), tu se radi NAT pa tek onda izlaziš " na internet".
...
a ja 30 dana od raskida ugovora potpisem novi ugovor sa mts-om i dobijem 12 meseci za 1 rsd kao nov korisnik,Три месеца је потребно да прође, барем је тако код Супернове.
Иста су фирма али очигледно да имају различите пословне политике. Погледај суперновин мејл, имају отворен налог на mts мејл серверу. Не постоји одељак да Супернова пише о себи, већ део "о нама" преусмерава на податке о Mts-u.Znaci kad napisem :
onda je nejasno?
Kad @poglavicas napise:
i umesto firma stavi brend onda je bolje?
Pritom dodatno pojasni jednu od razlika - pristup internetu, izmedju mts-a i supernove ovde:
I dalje su su isto?
Ako pretpostavimo da je tacno:
a ja 30 dana od raskida ugovora potpisem novi ugovor sa mts-om i dobijem 12 meseci za 1 rsd kao nov korisnik,
i dalje su mts i supernova isto?
Услугу Mts диска имају у понуди Супернова и Mts150 min ka svim fiksnim mrežama, a nakon toga neograničeni min ka MTS i Supernova fiksnoj mreži, neograničeni min ka MTS mobilnoj mreži, neograničeni min ka fiksnoj i mobilnoj m:tel mreži u BiH, CG i Austriji
Iskreno se nadam da je tako ali videcu u decembru ove godine kad mi krene druga godina.Ako si potpisao ugovor na 1.999 dinara toliko ce ti biti drugih 12 meseci a to iznajmljivanje opreme zaboravi posto za hipernet su duzni da ti obezbede uredjaj sa kojim ces moci da imas internet. Ne mogu da ti prodaju uslugu a onda nigde da ne kazu da se oprema iznajmljuje i da se naplacuje.
Имам контакт телефон аквизитера из Панчева и надам се да би ти био од помоћи.Da li neko ima kontakt akvizitera u Valjevu mozda? Trebace zbog 2 STBa, pa ako ima, da se uzme po dinar
Nasao sam u medjuvremenu, hvala svakakoИмам контакт телефон аквизитера из Панчева и надам се да би ти био од помоћи.
Sve kolege raspolažu sa istim informacijama, drago nam je da si uspeo da stupiš u kontakt sa akviziterom, ali to možeš učiniti tako što ćeš pozvati naše kolege na broj 0639000, pisati nam na društvenim mrežama ili ovde putem privatne poruke.Ima li neko kontakt akvizitera za Beograd?
Kontaktirao sam Yettel preko FB, ali tvrdi tamo neko da nema uslova iako sam objasnio da je novogradnja, da je MTS optika fizički u stanu (nemam ugovor sa njima) itd.
@Yettel Srbija BTW. imam go data 2020 koji sa popustom plaćam ~850din. Da li je cena druge godine za mene isto 1999 ili 2500 s obzirom da je puna cena paketa ~1700din? Ni na ovo FB korisnička nema odgovor nego me šalju da sam čitam kao da bih pitao da sam shvatio...
Hej zdravo, kompletnu ponudu naših paketa za Hipernet usluge možeš videti ovde. Ukoliko imaš dodatno pitanje ili nedoumicu, kucni nam putem privatne poruke, stojimo ti na raspolaganjuAh, matematika!Stvarno nemam vremena da merim ko je bolji, vidim da problema nigde nema (to mi je najvaznije i cena). Moze i Yettel, ako moze ponuda u inbox, pa da to resimo brzo..
![]()
Zdravo,@Yettel Srbija
Mene zanima da li i dalje vazi kupovina interneta za inostrane drzave od 300din 1gb za 7 dana i kako se aktivira?
Ja sam mislio na ovo.Zdravo,
Sve dostupne roming dodatke možeš pogledati na našem sajtu, putem linka: https://www.yettel.rs/sr/privatni/usluge/tarifni-dodaci/roming-dodaci 👈
Potrebno je samo da proveriš da li određeni važi u državi u kojoj se nalaziš 🙂