Car, ne mogu reci da nisi kad jesi.
Niti ih branim, bas me briga za njih, nit ih velicam a ponajmanje u gore citiranoj poruci kolegi forumasu a ti kao i bilo ko nek kaze sta nije tacno od onog sto je covek pitao a ja napisao.
To sto rade oni pri obnovi, rade svi, a u tvojim recima se blago receno vidi mrznja prema mtsu, tvoja stvar.
Ja da sam neki mtsovac ili da navijam za njih, ne bih placao SBBu vec skoro 20ak godina TV kao sto i sad placam.
Da nisi u mrznji prema mts a i meni mogao bi da procitas pisao sam 1000 puta da sam ujedno korisnik i mts i sbba ja sam jedan od retkih koji ima i sbb i ujedno i mts, al to zbog sebe(aj kad bas me napadas da znaju i drugi) jer ne volim da me neko pravi budalom, volim ja i slusam N1/Nova S kao i Pink/Rts, da me ne laze niko vec sam svojim usima i ocima slusam i gledam i SAM donosim svoje zakljucke a ne donosi mi ih ni N1 ni Pink, i kad odem da glasam glasam za ono sto sam sam zakljucio i to u mom i najboljem interesu moje a i na kraju tvoje i svacije dece a ne gradi mi N1 i Pink "istinu" nego ja.
To je zasto imam i uvek cu imati obe strane jer samo tada mozes pravu odluku doneti jer ja ne volim ni leve ni desne ni ove iz centra i oko njega, ni napredne ni nazadne, volim svoju decu i Srbiju i zato cu uvek placati dve televizije a pare nisu nikad bile problem, njih lako zaradim.
A ono van politickog dela i da zavrsim sa tim jel znas koliko me boli lakat za mts kao sto boli njih za mene samo dok placam, tako i sa moje strane dok mi daju meni povoljne dilove bicu kod njih kad ne dadnu🤪 će se rastajemo, pa cu onda ili na Yettel ili Sbb oba kao i mts su u mojoj zgradi na optici.
I da vise zavrsimo jednom sa tim tvojim pisanjem(nebuloza) da ja volim branim mts, cak naprotiv imamo i jedan sudski spor koji traje al to je neka biz varijanta oko firme koju sam imao ranije.
Da poentiram nisam za mts, nisam za Sbb, Yettel, postu sta god, vec za iskljucivo MOJ interes(u smislu dobre usluge) i moj dzep(u finansijskom smislu po mene), i tu se zavrsava sve o "nasojij" ljubavi koja je iskljucivo finansijske prirode, obostrano.
P.S. al u zadnjem pasusu podsecam na sponzorusu🤣🤣🤣, a nisam u zivotu takav🍻🍻🍻
Pozdrav👍👍👍
Izvinjavam se na duzini posta.