Šta je novo?

ponovno ukljucivanje broja

miljenko

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2007
Poena
320
Za Yettel podrsku,
ili ako neko zna bolji nacin kako da se ovo izvede:

supruga ima broj u telenoru tj yettelu, poslednjih 12 godina.
od 2022(mozda i ranije), broj je prebacen na pripaid(dopune) jer je supruga bila trudna i potrebe za mobilnim su se smanjile, kucni wifi je zavrsavao posao oko dozivanja i browsovanja interneta.
u Avgustu je zaboravila da uplati dopunu koja bi produzila rok trajanja broja, i iskljucen je broj,
bio sam u Yettelu, i traze 1000rsd mjesecno naredna 3 mjeseca da bi se broj ponovo ukljucio.

ova suma mi je prevelika da bi samo nastavio odrzavanje broja.

Ima li neki drugi nacin da se ukljuci broj i izbegne ovolika cifra ukljucenja?

Hvala

Na koju foru misliš da ti neko otkrije hack kad ti je sam Yettel rekao za sistem kako do aktiviranja broja? Računaj na to kao na taksu "sledeći put nećeš zaboraviti". :)

Ako vam je broj bitan, mala cena.

U avgustu koje godine?
Obicno treba nekoliko meseci do godinu dana da bi se broj deaktivirao, ako je ove godine onda nesto nije u redu jer kad uplatis dopunu obicno pise da kartica vazi narednih oko godinu dana.
Ako od avgusta prosle godine nije uplacivala dopunu, treba uzeti u razmatranje da li joj u opste i treba broj kada sve radi preko wifi-a, odnosno interneta.

Yettel prepaid cenovnik 08.2023. - Reaktivacija prepaid broja je 449 rsd.

Za Yettel podrsku,
ili ako neko zna bolji nacin kako da se ovo izvede:

supruga ima broj u telenoru tj yettelu, poslednjih 12 godina.
od 2022(mozda i ranije), broj je prebacen na pripaid(dopune) jer je supruga bila trudna i potrebe za mobilnim su se smanjile, kucni wifi je zavrsavao posao oko dozivanja i browsovanja interneta.
u Avgustu je zaboravila da uplati dopunu koja bi produzila rok trajanja broja, i iskljucen je broj,
bio sam u Yettelu, i traze 1000rsd mjesecno naredna 3 mjeseca da bi se broj ponovo ukljucio.

ova suma mi je prevelika da bi samo nastavio odrzavanje broja.

Ima li neki drugi nacin da se ukljuci broj i izbegne ovolika cifra ukljucenja?

Hvala
Тражи писмено мејлом да ти напишу. Ништа усмено, да имаш доказ шта траже.

Nazad
Vrh Dno